lørdag den 12. februar 2011

Kvitfjell - 6 stjerner!

Så er vi tilbage efter en SUPER skiferie. Det har været den dejligste ferie med et perfekt mix af hygge, børn, voksne, ski, kælk, pandekager, varm kakao, frost og røde kinder. Skal I på skiferie med børn - så tag til Kvitfjell!

Det er Norge, når det er bedst. Lækre ski-in-ski-out hytter - dvs. at de ligger på pisten, fantastisk terræn til alle, både begyndere og øvede, snegaranti og lækre langrendsløjper.


Vi kørte selv og overnattede i Uddevalla både op og hjem. Det var helt perfekt med et stop og en god nats søvn. På vej derop blev der også handlet ind til hele ugen (13 indkøbsposer!!!) i Sverige, da fødevarepriserne i Norge er noget vilde. Og så har det ellers bare været en perfekt uge, hvor Isabella har lært at stå på ski og Karen har sovet nogle dejlige lure i den friske luft. Selskabet var lidt ramt af sygdom på skift og især Karens diarre på vej hjem (4 lortebleer på 3 timer hvoraf 2 betød total tøjskift) kunne jeg godt have undværet. Men 
humøret fejlede heldigvis ikke noget. 


Nu er vi så hjemme med alt vores vasketøj, masser af indtryk og dejlige minder om en skøn uge på ski.

2 kommentarer:

 1. Damn, hvor lyder det bare fantastisk - og jeg er normalt overhovedet ikke til skiferie! Velkommen hjem - totalt respekt for at du har underholdt os med interessant læsning mens du var væk (hvis det ikke er overskudsagtigt, så ved jeg ikke hvad det er!), og glæder mig supermeget til at se hvad uge 8 byder på (indlæg er lige straks på vej!)
  Ha' en lækker weekend-rest!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem! Kan helt snuse den kolde luft.
  Vi ses på onsdag. Kh Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...