søndag den 20. februar 2011

Firkant-amok og lidt sidste detaljer

Ahh en dejlig dag. Ren afslapning, besøg af mormor, amok med den nye stofskærer og så klargøring af næste uges store Børnefest til jer! Det bliver SÅ godt :-)

Isabella har været min store hjælper. Hun har strøget stof og talt - og jeg har skåret - og nu har vi lavet 169 firkanter. Dem skal jeg sysle videre med - og så skal I se resultatet, når det er færdigt. Der er skåret i de skønneste stoffer i farverne brun, orange, rød, gul og creme. Synes I også at de er lækre sammen?


Og så er det imorgen, at det går løs. Jeg glæder mig som et lille barn til at overlade min blog til "De kære små" i en hel uge. Og til at dele historier fra hjertet og en sand gaveregn med jer. Det er fantastisk, at så mange af jer allerede har sat billedet på jeres blog, så I er klar til at deltage i konkurrencerne og har været en uvurderlig hjælp i forhold til at sprede ordet og få inviteret hele blogland. Tusind tak :-)

Og så lidt praktisk......

Dagens konkurrence sættes på bloggen hver morgen kl. 8 - og så har I indtil kl. 22 til at få jer tilmeldt. Derefter trækker jeg en vinder - eller flere - og de offentliggøres sammen aften eller dagen efter. I løbet af dagen vil dagens gæsteblogger-indlæg blive lagt på, og så håber jeg, at der vil være god debat og feedback i kommentarfeltet til de skønne mennesker, der i løbet af næste uge vil dele deres historier med jer. Som tidligere nævnt skal vi hele vejen rundt - også der hvor det gør ondt.

Nu er der bare tilbage at sove én gang mere - og så er der børnefest!

9 kommentarer:

 1. glæder mig til at se hvad der sker i morgen og resten af ugen hos dig :)

  SvarSlet
 2. Uhh det er så spændende med den børneuge!

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at følge din uge 8. Fedt initiativ!

  SvarSlet
 4. så har jeg også sat den på min blog. OG forbi din lækre blog :)
  håber det er okay at deltage selvom man ikke har børn, endnu ;)

  SvarSlet
 5. Ih ja - godt at I glæder jer sammen med mig :-) Og Marolle - velkomme til - jeg lover, at der også er skønne ting som du kan bruge :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. hmm har del et link vider på facebook
  og er da spændt på hvad du har fundet ud af
  har ikke lige nogen blog så jeg kan dele det ud den vej smil

  SvarSlet
 7. Nøj allerede i morgen.. Jeg glæder mig rigtig meget til denne uge.. :-) syntes det er nogle lækre stykker stof sammen, er rigtig spændt på resultatet.. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...