mandag den 28. februar 2011

After party....

Der har været børnefest i en hel uge her på Kirkesjov, og hvilken fest det har været. Der har været rigtig mange gæster til festen - 7500 besøg på bloggen og næsten 2000 lodder er lagt i de forskellige konkurrencer. Det er jo helt fantastisk - og jeg har kun jer dejlige læsere at takke for succesen. Tusind tak for opbakningen!!!


Børnefesten var en idé, der blev til kort før jul. På sin vej gennem blogland møder man næsten dagligt mennesker, der har historier at fortælle. Og nogle af de historier rammer en lige i hjertet. Børnefesten var min mulighed for at dele nogle af de historier, som har ramt mig, med jer. En lang række helt fantastiske sponsorer syntes også om ideen, og med deres hjælp blev børnefesten den fest, jeg havde i tankerne. Dejlige præmier og tankevækkende historier.

Historierne er blevet fortalt af de mennesker, som lever midt i dem. Og jeg synes de alle sammen har gjort det til ug med kryds og slange. Historierne er meget forskellige, men alle med udgangspunkt i de kære små. Og lige så meget som børnefesten var en fest i børnehøjde, var det min intention, at det skulle være en hyldest til den kvinde, der står bag ethvert barn - nemlig mor. En kæmpe tak til de 7 skønne kvinder, der har fortalt deres historie i denne uge!! Jeg ved, at mange af jer har har krydset nogle grænser, og jeg er så glad for, at I turde - det har vi alle haft glæde af.

Børnefesten har været en kæmpe oplevelse for mig. Mange nye veje er trådt i blogland og rigtig mange timer er brugt. Men hver en time jeg har brugt på projektet, har jeg nydt. Og jeg er blevet enig med mig selv om at give børnefesten sin egen underside her på bloggen, så historierne fortsat vil være nemt tilgængelige og ikke blive glemt lige med det samme.

Efter ethvert projekt er det på sin plads at evaluere. Og I er nok de bedste til det. Så konstruktiv kritik modtages med kyshånd. Det kan jo ikke afvises, at børnefesten dukker op igen en anden gang :-) Men hvad kunne være bedre? Skete der nok? Skete der for meget? Var det, der skete interessant?

Men for nu er den slut. Kirkesjov finder sin gamle form igen med de kreative sysler. Jeg håber, at alle de mange nye læsere også finder noget de kan bruge her :-) Og faktisk tror jeg, at jeg inden ret længe kan præsentere en lille efterfest.... Og den kan I godt glæde jer til!

Jeg ved, jeg har sagt tak mange gange - men jeg gør det lige igen.

8 kommentarer:

 1. Først vil jeg da også sige tusind tak til dig Mette for en spændende og lærerig uge. Jeg nød alle indlæggene og selvfølgelig synes jeg også det var skønt med alle de fine give aways:-) Hvis du vil afholde børnefest igen, synes jeg det kunne være spændende hvis festen kunne "sprede" sig lidt her i blogland. F.eks. kunne du opfordre til, at andre laver indlæg på deres egen blog om forskellelige emner. Det kunne f.eks være krea-projekter med børn i forskellige aldersgrupper eller som Mia (Mamma Mias Verden)forsøger på sin blog for tiden; at dele inspiration til børneværelset.

  Endnu engang tak for en dejlig uge, og sikke al det arbejde du har lagt i det-hatten af for det:-)

  SvarSlet
 2. jeg vil bare sige mange tak for det store arbejde du har lagt for dagen i sidste uge ... jeg har nydt at kikke ind hver dag :)
  du har gjort det godt :)

  håber at hilse på dig til maj på fyn :)

  SvarSlet
 3. Først og fremmest en stor tak til dig Mette og en tak til alle dem som har bidraget i form af præmier og skønne og rørende indlæg, som har givet stof til eftertanke.
  Tak <3
  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Tusind tak Mette, for en dejlig uge, med fine præmier, og tankevækkende historier.
  (og en gevinst, jubiii)

  /Rikke

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det har været en herlig fest! Der var rigtig mange lækre præmier og så var jeg også imponeret over så mange spændende vinkler på mor/barn-forholdet, du havde fundet. Thumbs up, herfra :-D

  SvarSlet
 6. Jeg synes det har været en super dejlig uge. Ikke at dine daglige indlæg ikke er gode eller interassante, for det er de jo ellers ville du ikke have så mange læsere. Men det med gæste bloggere gav mig en lidt anden måde at se min egen familie på( har ellers selv mine og vores børn, hvor vores har et lettere handicap).
  Alt i alt et hit der helt klart kan gentages.

  SvarSlet
 7. Jeg er enig med de andre i at det har været en fantastisk uge med mange skønne indlæg og fine præmier- vandt desværre ingen, men super fine var de.
  Det er dejligt at blive præsenteret for forskellige blogs som viser en stor mangfoldighed.

  SvarSlet
 8. Kære alle

  Tusind tak for alle jeres søde ord! Det giver mig jo mod på at gentage festen en anden gang. Og Fie - helt enig. Det var sådan set også min plan i starten, men tiden rakte ikke. Men det gør den forhåbentlig næste gang.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...