mandag den 3. januar 2011

Søndag med tehætter i luften

Igår hyggede jeg med søster. Og hvad er bedre end at sy? Så vi kastede os over lidt tehætter - nu bevæbnet med spraylim og quiltelineal (dog hjemmelavet af en bøjet kødnål - kan godt anbefales, hvis man lige står og mangler) - så går det da bare meget hurtigere! Her lidt stemningsbilleder fra dagen.
Den hjemmelavede quiltelineal - godt holdt fast af en masse nåle :-) 6 kommentarer:

 1. Smart quiltelineal! Den ser da ud da ud til at fungere perfekt. Hyggeligt med en sydag med søster, en dejlig måde at være sammen på.

  SvarSlet
 2. Hehe - SÅ sejt, med den kødnål!! Ja, hvor der er vilje er der vej!! :-) Jeg er bare helt pjattet med din sy-stil, og de dersens te-hætter giver mig jo nærmest et behov jeg ikke har (jeg må sgu ud og købe en god gammeldags te-potte, så jeg kan bestille én hos dig! ;-)
  Berit sagde iøvrigt noget om at du kunne være interesseret i at komme med os på marked - det kunne da bare være SÅÅ fedt! Kom frisk, hvis du har lyst - ville ikke have det mindste imod at dele bod med dig, og dine fine ting!
  Ha' en vidunderskøn aften.
  Kh. Jane (som langsomt, men støt, taget tilløb til hækle-DIY)

  SvarSlet
 3. Gitte - Ja, den fungerede perfekt. Det blev både lige den ene og den anden vej :-)

  Jane - Ja ud og shop med dig! Og tror jeg har overtalt søs til, at vi skal med på marked - kunne være super sjovt. Og tror vi kunne få en god og ikke mindst festlig bod! Har også skrevet til Berit - så lad os snakke nærmere om det snart. Hepper lige en ekstra gang på den DIY :-)

  SvarSlet
 4. Kunne jeg mon overtale dig til at sy en kaffevarmer til vor stempelkande? I samme stil som the-hætten jeg fik i pakke fra dig. Smiler stort... Med bedende øjne.

  SvarSlet
 5. Hvor er de altså FINE dine the-hætter:-)

  KH Berit

  SvarSlet
 6. Klejs - Send mig en mail - mettekirkeskovjensen@gmail.com - så ser vi om ikke vi kan finde ud af noget :-)

  Berit - Taaaak :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...