søndag den 23. januar 2011

One to go

Så mangler der kun én - og så kan jeg begynde at hækle dem sammen. Men hvordan gør man det? Hvilke slags masker bruger man mon? Nogen der kan være behjælpelig med et godt råd? Jeg tror, det bliver rigtig fint og perfekt i størrelsen til et barnevognstæppe.Jeg er dog ikke den hurtigste knallert på molen i dag - lidt for meget af det her i går! Tror jeg starter med en middagslur....

12 kommentarer:

 1. Det bliver et super flot tæppe. Elsker oldemorfirkanter. Plejer at sy firkanterne sammen, så kan ikke rigtig hjælpe dig.

  SvarSlet
 2. Jeg hækler dem sammen med kædemasker eller fastmasker. Men oftest syr jeg dem sammen, så kommer der ikke en forhøjning.

  SvarSlet
 3. Enig med fru Olsen - jeg har prøvet mange varianter, men ender altid med nål og tråd

  SvarSlet
 4. jeg fandt dette hvis du kan bruge det : http://www.yvestown.com/archive/2009/11/how-to-crochet-a-blanket-part-1.html

  SvarSlet
 5. Kædemasker eller fastmasker.
  Og hvor er det blevet fint!

  SvarSlet
 6. Nål og tråd, og så sy dem sammen i med "madrassting". Et andet godt råd til næste gang du beslutter dig for at hækle et tæppe, eller en pude, eller noget lign. er simpelthen at hækle dem sammen mens du arbejder. Så slipper du for at skulle sy dem sammen bagefter, og der kommer ingen mærkelige kanter. ;)

  SvarSlet
 7. Det bliver et rigtig fint tæppe. Måske kan du bruge denne video http://www.youtube.com/watch?v=DUe7rGpHXhc

  Kh. Irene

  SvarSlet
 8. Da jeg skulle lave en pude af lignende firkanter, hæklede jeg dem sammen med fastmasker. Det blev fint og helt jævnt (ved ikke om det er tydeligt på billederne på min blog? Se under etiketterne 'Pakker, perler og patchwork', samt 'Jeg ønsker mig...')
  God fornøjelse, Mette :)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 9. ...og TAK for, at man ikke skal taste en masse finurligheder for at sende en kommentar til dig!!! Det er lige til at blive skør af ;)

  SvarSlet
 10. Tusind tak for jeres bidrag! Jeg tror, jeg ender med at give dem alle en runde mere med en fjerde farve, så de har ens kant alle sammen. Og så tror jeg, at de bliver hæklet sammen som i videoen Irene gav et tip om. Endnu en gang tak for hjælpen - det er bare så fedt at hjælpen er lige om hjørnet :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Jeg takker også for hjælpen, sad lige og lurede på samme problemstilling :) så fint dit tæppe bliver!!

  SvarSlet
 12. Nydelige nydelige lapper - blir nok et fint teppe :)

  Marit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...