torsdag den 20. januar 2011

Flere venner til sengeranden

Rygsækken må I altså vente lidt på - den tog liiiige lidt længere tid end beregnet :-) Eller også snakkede vi for meget? Men jeg lånte flere af de søde bøger af Line, så Gåsen Gertrud kan få flere af sine venner med på sengeranden. Må jeg have lov at præsentere Musen Musle, Emma Egern, Pippi Lotte, Hunden Hov Hov, Kaninus og Bæveren Bente! Jeg siger det lige igen - jeg er VILD med dem.
3 kommentarer:

 1. De er da bare geniale de dyr! Super ide! Glæder mig til at se sengeranden.
  Jeg kom igang med nederdel igår ud fra din vejledning og grublede længe over, hvad jeg skulle applikere på. Det endte med noget så kedeligt som stjerner. Måske skal jeg hjem og kigge i børnebøgerne:)

  SvarSlet
 2. NEEEEEEEEEEEEj... Flere af de søde bøger...?!! Jeg vil ha' dem, og kan bare ikke hitte dem nogen steder online... Må sende god karma ud, så jeg kan falde over dem idag på genbrugstur...

  De er så søde at det gør nærmest ondt i øjnene... Rigtig god torsdag

  SvarSlet
 3. Rikke - Ja, jeg håber den bliver fin, men nok et projekt, der strækker sig over noget tid. Jeg glæder mig til at se din nederdel :-)

  Louise - Find nogle til mig også - for du har ret - de findes ikke nogen steder, selvom man skulle tro, der var bjerge af dem, eftersom vi allesammen har haft dem som klassesæt? Der er 12 i alt.... Go Girl!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...