tirsdag den 4. januar 2011

Hjertebold og Karen-bold

Så blev bolden, som jeg donerede til Hjerternes fest færdig. Så skal den bare med det røde postbud og sendes til Luna. Det er jo en sand gaveregn hum har gang i derovre - skønt! Og I får også lige billeder af Karens bold, som hun har gnavet i og suttet på de sidste 9 måneder. Så de holder til lidt af hvert :-)


6 kommentarer:

 1. De er SÅ fine, overvejer selv at lave en?! Gør du noget specielt for at gøre bolden slidstærk?

  SvarSlet
 2. Hej Fie. Ja!! Det skal du gøre. Det er et super hyggeligt sofaprojekt. Og nej - ikke noget særligt for at gøre den holdbar - bare mange, små sting. Man kan godt lige tabe pusten, når man regner på, at der skal syes 30 sider sammen, men den ene tager den anden. Bare sig til, hvis du skal have hjælp til at komme igang. Ellers er der en super DIY her: http://pralerier.blogspot.com/2010/08/diy-patchworkbold.html

  SvarSlet
 3. Kære Mette
  Tak for din hilsen på min blog. Rigtig dejlig og inspirerende blog du har, jeg melder mig straks som fast læser... og din give away er jeg da ganske enkelt også nødt til at deltage i.
  Rigtig god aften til dig.

  Kh. Jill

  SvarSlet
 4. Tusind tak for hurtigt svar:-) Jeg vil simpelthen igang hurtigst muligt- og tak for link til DIY... Lavede et juletræstæppe af sekskanter, og jeg er vild at have noget kreativt liggende man kan tage frem, når man liiige har 5-10 minutters fri tid!
  Tak for dejlig inspiration!

  SvarSlet
 5. Så koselig at du er med i Bambinokonkurransen min ♥ Lykke til i trekningen!

  Klem fra Hilde

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare lækker, og tak fordi du (uden at vide det) mindede mig om at huske at fotografere min bold, før den kommer med posten (senest) i morgen! :-)
  Ha' en super dag!
  Kh. Jane
  (som synes det lyder HELT fantastisk at vi skal på marked sammen!!)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...