tirsdag den 17. januar 2012

Aftenens hæklemenu

Aftenens hæklekursus byder på Cecilies "Square vest". Som I kan se, er det "blot" to oldemorfirkanter med lidt lir. Jeg tror, at alle kursisterne skal igang i aften - der er i hvert fald stor begejstring for Cecilies sidste opskrift :-) Og den er endda til fri afbenyttelse lige her.

Vil du også hækle en vest eller andre af vores godter, så er der stadig pladser på vores kursus, der starter den 21. februar 2012. Du kan se mere om kurset her.

9 kommentarer:

 1. Nøj den er fin, det må jeg prøve - det bør jo være piece of cake :-)

  SvarSlet
 2. ja, det ser jo nemt ud, men frygter det er for svært. jeg har lavet min første oldemor firkant i søndags -og har nærmest traumer endnu :) he he..

  SvarSlet
 3. Ville ønske at kurset ikke ligger så langt væk, for så havde jeg helt sikkert deltaget! :) - det ville være fantastisk at lære at hækle sådan noget smart noget :)

  KH Lone

  SvarSlet
 4. Den vest er fanme godt tænkt!

  SvarSlet
 5. hvor er det en fin måde at lavet noget sjovt og enkelt på. Selv er jeg lige blevet færdig med en stor hæklet pude her til aften - kig endelig forbi min blog, hvis du har lyst til at se den:-)

  SvarSlet
 6. Når I nu holder kurset SÅ afsindigt langt uden for min rækkevidde, så kunne du da godt lige hækle sådan en vest til mig, ik'? ;)
  Har i øvrigt modtaget svigermors veste, og du havde ret. Str. 1 år passer helt perfekt nu, og str. 2 år kan sagtens bruges nu og i lang tid fremover. Den er bare lidt lang, men det gør jo ikke noget.
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Virkelig fin!
  Den må jeg ha' afprøvet engang.. Tøserne mangler veste..:)
  KH Anne

  SvarSlet
 8. ARJ hvor er den lækker!! Så var det lige at man ville ønske at man kunne hækle.. Ærgerligt der er så langt til Brønshøj fra Hedensted;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...