fredag den 6. januar 2012

Skønne kaniner!

Det er efterhånden sjældent, at jeg ser prints, som jeg ikke har set før - eller i hvert fald har set i andre farvekombinationer før. Men dette print har jeg ikke set før (men igen siger erfaringen mig, at mindst én af jer derude har det liggende?). Så da en sød læser tilbød mig det i bytte for noget smølferi, så var jeg frisk. Og da det ankom, blev jeg forelsket på stedet. Forelsket i de små kaniner. Er de ikke bare skønne?

Det er et babybetræk, og jeg tror ikke, at saksen får lov at komme i nærheden lige med det samme. Måske lille nevø Edgar skal have lov at drømme lidt i det først?

11 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Nøjjj det er lækkert i gult!! Jeg har det faktisk i grønt babybetræk og det ligger klart og venter på lillebror :) Kan ikke lige huske hvor mit er fra... måske trendsales... Er vild med de kaniner og ville elske at have det i gult!!! Mmmm :)

  SvarSlet
 3. Det er fedt i al sin enkelthed.
  Man bliver konstant overrasket over hvad der findes at vintage børneprint derude.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint - er ikke selv den HELT store retrosamler, men det der kunne jeg godt finde på at jagte, hvor er de søde de kære kaniner, og rigtig skøn farve :)

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre du kan bruge det. Herhjemme er datteren helt forelsket i Smølfine og spørger hver dag hvornr puden er færdig. Jeg må hellere finde symaskinen frem her i weekenden.
  God weekend !
  Kh Tine

  SvarSlet
 6. jeg har det i blåt.... der er billeder af det på bloggen

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt, ville også være et hit hos os hvor både gult OG kaniner er favoritter ;O)

  SvarSlet
 8. Jeg har det i rødt fra min egen barndom, så det er altså godt slidt. Jeg har dog heller ikke nænnet at sætte saksen i det endnu. det skal bruges med omtanke.

  SvarSlet
 9. De er enkle og fine, og så lige pludselig at vide at de kaniner findes i gule, røde, blå og grønne, det gør jo at man næsten må samle på dem :-) sammen med alle de ændre..

  SvarSlet
 10. Ahr men altså - sagde jeg det ikke nok! Nu bliver jeg jo nødt til at have fat i alle farverne! :-) Det er skruen uden ende :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Ej hvor er det flot. Jeg mindes at have fået fortalt, og endda selv set, at jeg har haft en lignende, hvis ikke nøjagtig den samme, da jeg var en baby. Jeg burde lige undersøge det, det vækker minder fra da man var barn, af en eller anden mærkelig årsag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...