mandag den 23. januar 2012

Stolt og taknemmelig

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg holder meget af at blogge, og at jeg gør det meget bevidst og med et formål. Heldigvis er der lige så mange måder at blogge på, som vi er bloggere, hvilket giver den mangfoldighed, som kendetegner Blogland.

Men efter en uge med tal, der ser ud som på billedet - ja, så bliver jeg altså meget stolt - og meget taknemmelig. Så en kæmpe stor tak til alle jer - mine skønne og trofaste læsere!

Tallene er egentlig meget personlige og private, men jeg kan huske, at et lignende indlæg hos Lis en gang for snart længe siden, inspirerede mig helt utroligt. Så måske dette kan inspirere nogen af jer?


Jeg har ofte haft lyst til at dele småfif ud omkring det at blogge. Der har også været nogle indlæg her på bloggen med hjælp til nye bloggere, men jeg synes egentlig det kunne være sjovt med mere af samme skuffe. Kunne I have interesse i det? Eller vil I hellere se kreativitet og smukke stoffer?

18 kommentarer:

 1. Jeg vil synes godt om småfif, mange små detaljer kan betyde en del. Så gerne for mig, jeg vil suge til mig.
  Ha`en god dag :o)

  SvarSlet
 2. Åh, ja, kom endelig med fif, jeg er ikke så god til det, så jeg vil gerne lære noget nyt.
  Du har altid så fine indlæg.
  Ha' selv en god dag. ♥

  SvarSlet
 3. Kære Mette

  Du har bestemt alt grund til at være stolt:-) Hvad mon det er for en tæller, du bruger? Jeg synes ikke, det ligner bloggers. Og hvilket indlæg hos Lis mon du hentyder til? Det vil jeg nemlig gerne læse.

  Jeg elsker dine kreative ting, men fif er da også altid en god ide:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Kære Mette,
  Det er da en ret så pæn statistik hva ;0) -du har alt grund til at være stolt!
  Personlig ville jeg gerne modtage fif om det at blogge, men min frygt er lidt, at det kommer til at stjæle fokus/indlæg om dine kreative indslag..
  Kh Barbara

  SvarSlet
 5. Isa - Dejligt at der også er lyst til at høre om den slags :-) Detaljer kan gøre en stor forskel.

  Mia - Tak - og jeg tror, jeg vil brygge på noget.

  Helle - Super!

  Anne - Tak :-) Det er Statcounter, som er en del mere detaljeret end Bloggers egen. Jeg kan desværre ikke finde Lis' indlæg, og har spurgt om hun vil hjælpe, så jeg kan få link på :-)

  Barbara - Ja, ikke? Og tusind tak! Jeg lover dig, at det ikke kommer til at stjæle fokus - jeg tænker et indlæg om ugen eller noget i den stil?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Meget flot statistik - tillykke :0))

  Da jeg selv er ny blogger, synes jeg at det er dejligt med indlæg om tips og tricks - ikke kun fordi jeg selv er kommet i gang med at blogge, men fordi hele web-området interessere mig en del...... brugte f.eks. en del af søndagen på at finde ud af, hvordan jeg laver fine rammer om mine billeder til min blog (der arbejdes videre der :0)))

  SvarSlet
 7. Flot arbejde og så fedt at du indrømmer at du er stolt, det er meget svært i et land hvor vi oplever så meget "jantefante"!
  Ingen tvivl om at det har været benhårdt arbejde fra din side for at opnå så flot et resultat:-)
  Jeg vil gerne høre dine blogfif:-)

  SvarSlet
 8. Jeg er meget interesseret af tips og tricks! og hvor er de flotte tal du har :)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for ide til ny counter og ja, jeg vil rigtig gerne læse Lis' indlæg, så håber hun kan finde det frem:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 10. Mit lille paradis - Tusind tak. Og ja, det er jo noget af en jungle det her med at blogge. Jeg bliver klogere hver dag :-)

  Linsens - Ja, der er jo stor risiko for at få Jante-hammeren i hovedet :-) Vi må se om det sker. Men man kan snakke meget om tal, men synes det er meget sjovt at se dem, hvis man skal snakke om dem.

  Ninette - Fedt - og tak!

  Anna - Det var så lidt - og undskylder, at jeg vist kom til at kalde dig Anne tidligere :-(

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Du skal bare være stolt, skal du!! Det er rigtig flot. Jeg er med på det med tips og tricks, det vil jeg se frem til. Tak.

  SvarSlet
 12. Det er jo helt vildt flot - men du har jo bare lavet en blog der er mange der gerne vil følge, inkl. mig :)
  Jeg tager også meget gerne imod småfif omkring det at blogge, jer er nemlig helt ny i dette bloglang :) Så jeg vil suge alt det til mig jeg kan :)

  SvarSlet
 13. Hold da op Mette, tillykke med din flotte statestik.
  Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at som ny blogger er det,et af de store spørgsmål:"hvordan finder jeg nogen at lege med"?
  Hvis ikke der er læsere, så kan det jo, for så vidt, være lige gyldigt at blogge.
  Jeg læser tit de "Populære blogs" og må ærligtalt undre mig over hvordan man kan få 25-30 kommenterer på nogle knapper, som jeg tilmed selv har liggende i knapkassen. Hvad sker der?
  Nå, men mens jeg undrer mig og forsøger at gennemskue dette univers, vil jeg da meget gerne lære af drevne bloggere som dig, der vil dele lidt ud af fiffene ;o)
  Dejlig blog du har. Jeg kigger tit forbi
  Mange hilsener Hanne

  SvarSlet
 14. Ja tak meget gerne.. Også gerne fif til mig som er helt grøn og ved at tage springet til at lave en blog :-)

  hvor skal man starte???

  SvarSlet
 15. Tak tak.....gerne flere fif. Det er herligt at blive klogere og dejligt at man nogen gange kan få lidt af det serveret på den nemme måde, i stedet for at sidde og hive sig i håret. Jeg er en af dem, som synes din blog er både flot, kreativ og lærerig! Tak for det.
  Hav en god uge.
  Knus fra Rita

  SvarSlet
 16. Jeg vil også elske, at få fif og tricks til min blog. For eksempel har jeg endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg får centreret min blog-titel. Altså, så den ikke bare står ude i den ene side. Er der nogen, der ved det?
  Vh Isabel

  SvarSlet
 17. Jeg er selv ny blogger og elsker at finde små tips rundt omkring - så øs gerne ud!
  Allerede inden jeg selv begyndte at blogge var jeg ofte inde på netop din blog, for du kommer med nogle super gode idéer, så TAK :-)

  /Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...