onsdag den 11. januar 2012

Aftenens kreamenu!

Her til aften står den på nøglesnore. Jeg synes ellers, at jeg havde fået mig et lille lager, men julemåneden har virkelig opslugt det såkaldte lager! Og det er jo super fedt, men også lidt presset at have en butik uden varer :-) Så nu må jeg igang. Ordrebogen er også begyndt at blive fyldt igen, og det er rigtig dejligt, at der er mange derude, der synes om Kirkesjov :-) Men nu i sving med symaskinen!6 kommentarer:

 1. Her kan jeg også gå igang med nyt krea-projekt. Jeg har nemlig modtaget fint stof fra dig, vel ankomment, hurtigt - tak for god handel.

  SvarSlet
 2. Hvor skønherligt med en masse at lave:-) - og sån en rar følelse når folk gerne vil ha det man laver:-) - Har du mon modtaget stof fra mig?

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare super fint :)

  SvarSlet
 4. Du er simpelhen en overskuds mor!! hvordan får du tid til både arbejde, barn, vasketøj, madlavning osv.. jeg er vild betaget..
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 5. Det stof under den først det et bare for skønt. Har du mon et stykke du vil sælge...

  Mvh
  Mai-Britt

  SvarSlet
 6. Loppe-Shoppe - Selv tak :-)

  Marlene - Åh ja - jeg har skam modtaget herlighederne, og har nu også skrevet dig en mail :-)

  Mia - Tak!

  Lene - Det skal du nu ikke være. Her står den på supermom mellem 6 og 7.30 og igen fra 16.30 - 19. Og så er jeg så heldig at Karen elsker at hjælpe, så vi får tømt opvaskemaskine, sat en vask over, hængt tøj op, lavet mad osv. imens vi er sammen :-) men når hun ser dyner, så ser mor krea :-)

  Mai-Britt - Det er det skønneste stof. Helt nyt og ubrugt retro. Skriv en mail - så skal jeg lige se på, hvor meget jeg har - det er ikke store stykker, det drejer sig om.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...