onsdag den 25. januar 2012

Når fine ting bliver glemt

Øv!! Jeg er også i gang med at rydde op i Karens tøj, og der bagest i skuffen lå denne hæklede vest, som jeg med stor møje og mange bandeord hæklede for snart et år siden, da jeg lige havde lært at hækle. Og siden har den været væk! Hun har haft den på én gang, men heldigvis kunne hun stadig liiige klemmes ned i den. Morgenbillederne her fra imorges er desværre ikke de bedste, men vesten - og pigen selvfølgelig :-) - den er virkelig sød.

Opskriften er fra DROPS, og du kan finde den her. Heldigvis er opskriften helt op til 4 år - så måske jeg skulle lave en mere?


11 kommentarer:

 1. Hvor er den super fin, den må du da lave igen:-)

  SvarSlet
 2. Ja, hvem kender ikke det at finde noget man troede var forsvundet for altid. Vesten er rigtig sød - passer til svesken :)
  Klem og god mandag!

  SvarSlet
 3. Hvor er den da bare fin. ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. hvor sjovt- den har min søster også lavet til min datter- og jeg ELSKER den- måske jeg lige finder nogen sjove knapper som dine og sætter i. Knus

  SvarSlet
 5. Så søt vest:)
  Jeg har heklet 2 vester som ligner veldig, utifra denne oppskriften: http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Haekling/2008_51_Til-mor-og-barn.aspx. Den er supernem - hele vesten hekles i et stykke, så ingen montering! Oppskriften går opp til 8 år. Bare et lite tips:)

  SvarSlet
 6. Sikke en sød vest!! En skam den har været væk så længe, men så må du igang med en ny og større model, nu hvor du forhåbentlig ikke behøver at bande for at lave den ;-) Kh Line.

  SvarSlet
 7. Jeg kender godt det med tøj forsvinder. Og jeg hader det!
  Flot du hæklede en vest som nybegynder :)

  SvarSlet
 8. øv, det er bare så ærgeligt. men nu du er super til at hækle, så er den nok sjovere at lave :)

  SvarSlet
 9. Veldig søt! Bra du fant den igjen før den ble alt for liten. :-)

  SvarSlet
 10. Ej det var ærgerligt. Den er rigtig sød til hende:-)

  Mette, jeg har en lille bøn til dig. Jeg forsøger at hjælpe med at få opført en legeplads på et Rumænsk børnehjem. Vil du linke fra din blog ?? Alle der laver et link deltager i min Give Away.
  Kh Christina

  SvarSlet
 11. Ja, du skal da bare lave en mere. Den er da bare så sød.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...