tirsdag den 10. januar 2012

Pakker på vej...

... til alle jer skønne mennesker, der har shoppet på mit udsalg :-) I takt med at betalingerne dukker op på min konto, kommer pakkerne afsted - og her er, hvad der sendes afsted i dag! Så I kan godt begynde at glæde jer :-)


Det siger sig selv, at der er en mulighed for, at der undervejs i processen kan ske fejl. Og jeg vil inderligt håbe, at I råber op, hvis pakken ikke lever op til jeres forventninger. Et utal af mails og bestillinger og uoverskuelige stofbunker og numre har fyldt mit hoved, så jeg kan ikke garantere, at der ikke kan være byttet rundt på noget eller målt et forkert stykke af. Men igen - jeg kan kun opfordre til, at I siger til, hvis det er sket - ok?

Og ellers er der stadig lidt tilbage, hvis nogen mangler stof! Kig forbi her.

5 kommentarer:

 1. Næhhh det er jo mine forsendelsesposer Mette:-) Du siger bare til hvis vi igen skal lave en deal som sidst - poser mod lidt reklame :-)

  Hilsen Peter

  SvarSlet
 2. Ih, hvor jeg glæder mig til posten kommer :)

  SvarSlet
 3. uh, hvor jeg glæder mig til posten....@Peter - kan du ikke lave en "blog"-deal også...?

  SvarSlet
 4. Hej Mette
  Hvor var det, man kunne købe forsendelsesposerne?

  SvarSlet
 5. Jeg har lige skrevet med Mette og der skulle gerne (håber jeg ) komme noget på med poserne hvor i Blog-rabat :-) Ellers tillader jeg mig lige at linke her:

  http://www.trendsales.dk/listings/forsendelsesposer-intropakke-60-dele-65-kr-forsendelses-poser/24439868?forum=415&road=my_items

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...