søndag den 11. september 2011

Tilbage på nål 3!

En skøn weekend er ved at gå på hæld. Tilbragt i Skælskør hos min mor med barnedåb hos min kusine i dag, hvor jeg stod fadder til lille Iben (hvordan hun kom til verden kan I læse her). Det har jo været en skøn sommerdag med over 25 grader, så her er røde kinder og et træt barn.

Der er blevet kørt i bil frem og tilbage, hvilket betyder hækletid med nål 3. Jeg er igang med endnu en læs suttesnore med elefanter - jeg laver dem i alle de farver, som jeg har stoffet i. Så råb endelig op, hvis du skal have en med. De koster 119 kr.


 


Og aftensmaden blev reddet af Plan Ø. Vi har smovset tomatsuppe med fuldkornsnudler - super nemt, super lækkert og Karen fik sagt "mere" mere end én gang :-)

5 kommentarer:

 1. Mmh, Mums! Det ser lækkert ud!
  Ja både stofferne og suppen!
  Er VILD med de blå elefanter! Tror bare, at jeg er vild med alt, der er blåt ;)

  SvarSlet
 2. arj hvor har du fået samlet mange farver sammen af elefanterne nu...jeg leder stadig efter lilla og lyserød...suuk.
  De er superfine dine suttesnore.
  KH Mia

  SvarSlet
 3. jeg er i gang med at samle sammen til et rød/hvidt lappetæppe - er det sådan at du vil sælge eller bytte en enkelt lap på 15x 15 med de røde elefanter? Også gerne nogle af dine andre fine børnestoffer i de farver.

  SvarSlet
 4. KGaardsted - Jamen blåt er da også fantastisk :-)

  Mia - Ja, der er lidt efterhånden - men mangler stadig de lilla - og de røde.

  Helle - Tak skal du have :-)

  Stinne - Skriv en mail til mig - mettekirkeskovjensen@gmail.com - men elefanterne er nu orange. Men jeg har mange fine røde og hvide børnestoffer.

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...