onsdag den 7. september 2011

Børnestof

Der er landet lidt mere børnestof fra Tyskland - mere præcist 3 sengesæt i voksenstørrelse. Skønne på hver sin måde og alle med fine figurer og farver, som i hvert fald kan få Karen til at grine og snakke. Det er så sødt, når hun står og peger og kavler løs - og selvom man ikke forstår ret meget af det, er det tydeligt, at det i hvert fald gør hende glad og i fortællehumør :-)

Der er et sæt med Disneys Hiawartha, et sæt med Bimse/Bølle/Moncchichi (kært barn har mange navne) og endelig et sæt med egern. Beklager morgenens ikke eksistrende lys.... Hvilken er din favorit?


14 kommentarer:

 1. Hej jeg er helt vild med det hvor på Bølle er på, det minder mig og min egen Bølle jeg havde da jeg var barn. ha en dejlig dag. klem

  SvarSlet
 2. Helt klart bølle, jeg elskede min bøllebamse da jeg var barn. Jeg har lige fået noget Peter Pan stof hjem, lægger det på senere.

  SvarSlet
 3. nr 1 vækker helt sikkert minder om min 80er barndom:-)

  SvarSlet
 4. Aij det er sødt og vækker totalt skønne abrndomsminder med bøllebamse og lille ??? Åh ja hvad var det han hed den indianerdreng -Hiawati?? noget i den stil. Kan tydeligt huske ham fra 80er bøgerne fra Gyldendals børnebogklub ihvertfald :) Spændende at se hvad det skal trylles om til

  SvarSlet
 5. åhhh bambi, minder mig om min skønne søster, så det må klart være min favorit.
  skulle du få et stykke af den i overskud må du godt tænke på mig.

  SvarSlet
 6. Hiawatha! :D Ham har jeg også kigget lidt på. Det kan være svært at begrænse sig med de tyske ting!

  SvarSlet
 7. Dejlige fund - jeg er mest vild med lille Hiawatha - han er da sød :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Søøte stoff! Jeg er også vild med Hiawatha :-)

  SvarSlet
 9. Helt klart Hiawatha! Jeg fatter ikke hva slags kontakter du har, siden det renner inn med det ene stoffet finere enn det andre!?
  Klem

  SvarSlet
 10. de øverste er super sødt - jeg har selv et pudebetræk i flonel med ham som motiv... det er bare så fint. Men ja begrænsningen er svær og jeg har lige sat det til salg så andet kan komme ind :-)

  SvarSlet
 11. Så absolut Moncchichi ....det har jeg været på udkig efter længe :o) Dete r bare super sødt!!

  SvarSlet
 12. Hvor finder du bare mange flotte børnestoffer! Og fedt at man kan få stof med Bimse :o)

  SvarSlet
 13. Kære alle

  Ja, der er gode forsyninger lige i øjeblikket :-) Jeg tror min egen favorit er Hiawarta - skønen motiver. Og jeg har nu klippet i det, så hvis nogen er interesserede i et stykke, kan I skrive en mail - mettekirkeskovjensen@gmail.com.

  Hav en god aften!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. Må simpelthen spørge dig... Hvor køber du dog dette GULD??

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...