mandag den 26. september 2011

En weekend i billeder

Den skønneste weekend er gået på hæld.... her er lidt af hvad den bød på! En glad Karen, skøn musikoplevelse, svampe og lidt kreative sysler! Perfekt kombi! Har du også haft en god weekend?6 kommentarer:

 1. uh det ligner jo Thomas Helmig!! Sikke en hyggelig weekend :D Jeg er nu altså ret misundelig på at i har sommerhus i Sverige :D

  Jeg er syg og har ligget i sengen i weekenden. Vi har dog også været i sommerhus, skønt med afslapning, selv i et dansk sommerhus!

  SvarSlet
 2. Skønne skønne billeder, hvor er hun bare lækker din lille pige... Hende ku jeg da godt ta mig af et par dage... :-) :-)

  SvarSlet
 3. fine billeder - ser ud til at have været en hyggelig weekend for jer!

  -karenkaren

  SvarSlet
 4. Mette Kathrine - det er simpelthen Mr. Helmig! I en ny udgave, men det blev det da kun bedre af :-) Og ja - skønt med somemrhus i det svenske, men det lyder da også dejligt med et dansk et af slagsen. God bedring!!

  Louise - Ja, hun er skøn - men dine to er da også et par lækre unger :-) Det er sjovt, for når du viser billeder af Neel, så er det tydeligt, at vi har samme tøjsmag - tror Karen har haft 90% af de dragter, jeg har set Neel i:-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Karen - Du kan tro, at det har været en dejlig weekend!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Jamen jamen, så er det nok derfor jeg top elsker alle de ting du laver... Vi har nok ret meget samme smag:-) :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...