torsdag den 22. september 2011

Klar til puder!

Så har jeg lavet mine lektier - nemlig klargjort nogle pudebetræk til Tamra kommer lige om lidt og skal lære mig lynlås-fif! 3 forsider er klar..... jeg glæder mig!11 kommentarer:

 1. Simpelthen så fine stykker - er sikker på der kommer fine puder ud af det :-)

  SvarSlet
 2. Nej de bliver da bare flotte :o)

  SvarSlet
 3. GUUUUDDD de er fede.... hold op hvor ville de klæ mine pigers værelse.... det må jeg sige.... Blir de mon til salg??

  SvarSlet
 4. He jeg kunne lave præcis de samme som de to nederste, dem har jeg også i min samling, det er planen at Isabel skal have en med pigen og hesten, har været forelsket i det siden jeg så Pernilles fine puder:o)
  Jeg kan dog bedst lide når puderne har den der sygehuslukning ( hvad mon den hedder?) bagpå, i stedet for lynlås. Synes lynlåsene laver mærker i sofaen og er hårde at ligge på...
  De ser i øvrigt supersøde ud!
  Kh Mia

  SvarSlet
 5. SÅ smuk især den sidste pude. Den måtte meget gerne bo herhjemme :) Skriv endelig, hvis du vil sælge den eller stof til en tilsvarende. Skøn kombi af stofferne :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Den siste puten var helt nydelig - kjempefint stoff!!
  :-)

  SvarSlet
 7. Kære alle

  Tusind tak for jeres søde kommentarer :-) De er nu færdige, og I får dem at se imorgen! De er alle tre til salg, og prisen bliver 175 kr. pr. stk. - 2 for 300 kr. De er 35x35. Og jeg er SÅ tilfreds med resultatet :-)

  Og Mia - du må da bare igang med en kuvertlukning (det er bare mit ord for det :-))og dit fine stof!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Altså så tror jeg gerne jeg vil købe den nederste istedet for det ene sengetøj jeg har fået lagt fra hos dig:-) Ville gerne ha haft to, men tror ikke pengene tillader det lige nu:-)

  Det andet sæt ville min veninde gerne ha, så det håber jeg du fortsat vil reservere:-)

  SvarSlet
 9. Hehe, jeg kan heller ikke finde ud af lynlåse. Indtil videre har jeg skrinlagt det og bruger kuvert + knapper i stedet - ikke fordi jeg foretrækker det, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sy lynlåse i...

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare fede de sammensætninger!!

  SvarSlet
 11. For en nydelig og fargerik blogg du har. Her har jeg kost meg. Lagt deg til på min bloggliste og som følger. Inger Johanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...