torsdag den 17. januar 2013

Dit bedste udsalgs-scoop?

Jeg synes, det kunne være sjovt at høre jer - alle mine dejlige læsere - hvad jeres allerbedste udsalgs-scoop i år har været? Eller måske var det allerede i december sidste år, at du gjorde dit scoop? Udsalget starter jo tidligere og tidligere :-)

Jeg har ikke været den store udsalgsshopper i år, men lidt er det da blevet til, og jeg tror, at det bedste scoop er denne striktrøje fra Ej Sikke Lej til Karen. Jeg har kigget på den utallige gange siden den kom frem, men det er blevet ved at kigge. Den anden dag var der dog pludselig 60 % i Ej Sikke Lejs webshop, og så slog jeg til. Pris 199 kr. mod normalt 499 kr. Den findes også i en drengevariant og som vest. Jeg er vild med rævene!

Så er det jeres tur - er der røget et godt tilbud eller to i kurven?


16 kommentarer:

  1. Super lækker trøje, kan godt forstå du slog til :-) Mit bedste udsalgskøb i år, må være et voksensæt Night & day sengesæt med de blå retro elefanter, som var sat ned til 99,95 fra 449 i Salling :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhh det lyder godt nok også som noget, jeg ville have haft svært ved at gå forbi! Fedt!

      Kh. Mette

      Slet
  2. jeg må nøjes med at se hvad du og andre finder af skønne udsalgs-scoop ... for der står desværre ikke udsalgs på mine penge :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helle

      Ja, jeg har også mest kigget, men denne trøje kunne jeg ikke lade være. Men det er nu heller ikek ofrdi pengene vokser på træerne her :-(

      Kh. Mette

      Slet
  3. Den er bare for fed den trøje!!!! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Julia Maria

      Ja, den er altså så fin. Vi er allerede glade for den ;-)

      Kh. Mette

      Slet
  4. Ih altså Mette! Det kostede mig lige 534 kr. at læse dit indlæg :-D Det var bestemt IKKE meningen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Aj Maria! Ups :-) Håber du fik nogle fede ting?

      Kh. Mette

      Slet
  5. Har lige været på pomp deluxe webshop og fik 4 skønne dele til 200 kr :-) overvejer lige om man skal finde flyverdragten til næste vinter :-) kh Nanna, stjernepus

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Nanna

      Ja, Pomp De Luxe har jeg også lagt penge hos - men desværre ikke til 70 % - der var ikke mere i den rigtige størrelse :-) Men fedt at du fik noget!

      Kh. Mette

      Slet
  6. Har lige været på pomp deluxe webshop og fik 4 skønne dele til 200 kr :-) overvejer lige om man skal finde flyverdragten til næste vinter :-) kh Nanna, stjernepus

    SvarSlet
  7. Hvis det tæller, så gjorde jeg mit bedste udsalgskup i formiddags. Det var godt nok i en genbrugsbutik... Men det var nu et godt køb alligevel :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. OM det tæller Helene! Og det var jo som altid fantastiske sager du fandt!

      Kh. Mette

      Slet
  8. Den er lækker. Jeg købte så sent som i går et par vildt fede støvler i Samsô og Samsô sat ned til ½ pris fra 1100, så det var årets skub:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helena

      Nice! Billigt, lækkert fodtøj fryder jeg mig også altid over :-)

      Kh. Mette

      Slet
  9. Fin og billig trøje... Skønt :) krutter har også en fin ræve serie :)

    Mit scoop må absolut være et genbrugs scoop, et originalt sikker Hansen litografi af cirkel pigen fra 55 til 12,50 kr :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...