tirsdag den 8. januar 2013

Tip til at lave en billedvæg!

Måske er det verdens ældste tip, som jeg bare aldrig har opdaget i mine 37 leveår :-) Eller måske er det et brugbart tip, som du kan bruge næste gang, du skal lave en billedvæg?

Jeg var i hvert fald ret begejstret over min idé til at få det hele lige og præcis som i mine tanker.

Jeg lagde det hele op på gulvet for at finde ud af, hvordan det skulle hænge i forhold til hinanden. Men i stedet for at lægge det direkte på gulvet, lagde jeg det på et stykke brunt papir (sådan noget afdækningspapir), som jeg havde klippet til i den størrelse, som min billedvæg måtte fylde.

Da det hele lå som det skulle, tegnede jeg alle rammerne af, målte ud til søm, satte mærker - og vupti - så var hele skabelonen klar. Herefter satte vi papiret op på væggen med masking tape, bankede søm i de markerede krydser og trak derefter papiret af (sømmene bliver fint siddende). Og så var det bare at hænge billeder op! Smart ikke?

Og I har jo set billeder af den næsten færdige billedvæg. Men i mellemtiden er den ene af de tomme rammer blevet skiftet ud med et fint lille tryk i sølv på pink af en svale. Det får I lige et aftenbillede af nederst.

 11 kommentarer:

 1. Skide god idé! Du er jo genial :)

  SvarSlet
 2. Det er jo en fantastisk idé!! Du kommer til å være min manns store helt, for evig og alltid!! ;)

  SvarSlet
 3. Super ide - den vil jeg bruge næste gang jeg skal hænge billeder op :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig god idé.
  Tak for tippet! :-)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er det smart! Tak for tippet :-)

  SvarSlet
 6. Hej. Sikke en smart idé. man sparer helt sikkert arbejdstid :-) Hvor har du købt det øverste billede helt til venstre? Det med de lilla/hvide cirkler?
  MVH Anne Bande

  SvarSlet
 7. Helt fantastisk idé og super genialt Mette!

  SvarSlet
 8. genial idé! Er selv i gang med at skulle omrokkere min billedvæg fordi den ikke helt fungerer, så et super tip på et godt tidspunkt :-)

  SvarSlet
 9. mega smart ide, den vil jeg helt sikkert gemme i baghovedet til når jeg skal lave billedevæg på M's værelse :)

  www.theibizamom.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...