tirsdag den 22. januar 2013

Boller op, boller ned... (Sponseret indlæg)

.... boller i min maaaaaave!

Uhh - er der noget bedre end fastelavnsboller? Det er i hvert fald en af de rigtig gode grunde til at gå til bageren i denne tid :-) I søndags kastede vi os dog selv ud i bageriet, hjulpet godt på vej af testprodukter fra Odense Marcipan. Måske du husker kokosdrømmene, som vi bagte i sidste uge?

Denne gang var det kransekagemassen, der skulle testes. Det endte med en fantastisk fastelavnsbolle af den gammeldaws slags af gærdej, med kransekagemasse i midten og masser af chokolade oven på! Karen gik til opgaven med tungen lige i munden, og det er bare så dejligt, at hun har interesse for at være med i køkkenet.

Igen må jeg rose produkternes innovative strejf. Den indbyggede tyl gør det virkelig nemt at få et fint resultat. Som I kan se på pladen blev den overskydende masse til små stykker kransekagekonfekt :-) Havde man dog bare kendt til dette nytårsaften, så man kunne have trumfet den med "hjemmebagt" kransekage :-)

Opskriften kan du finde lige her. Og så er der bare tilbage at vente på en lejlighed til at få bagt af den sidste pose med chokoladedrøm! 

For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret. Jeg har modtaget produkterne, som er omtalt, kvit og frit, men ord, holdninger og billeder er helt mine egne.

4 kommentarer:

  1. You got the cutest little kitchen fairy Mette ;)

    SvarSlet
  2. Sejumlah faktor dapat menyebabkan formasi dari Ambeien termasuk kebiasaan buang air besar tidak teratur konstipasi atau diare c a r a m e n g o b a t i w a s i r a m b e i e n t a n p a h a r u s o p e r a s i a m a n p a l i ng j o o s olahraga, nutrisi diet rendah serat, peningkatan tekanan intra-abdomen berkepanjangan tegang, genetika, tidak adanya katup dalam vena hemoroid, dan penuaan.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...