lørdag den 19. januar 2013

75 kr. om måneden i 3 år!

Hvad kan man få for det? Man kan få mange ting, men vores opsparing, som er lavet sammen med 6 andre dejlige mennesker, skal i aften forkæle os med en tur på NOMA. Verdens bedste restaurant. Jeg glæder mig - kjolen er klar, barnet bliver passet og maven forbereder sig på tryllerier!

Det bliver mit andet besøg. Første gang var for knap 3 år siden med de samme mennesker, og på en eller anden måde, kan jeg næsten kun blive skuffet, da det første gang var en fortryllende og helt fantastisk oplevelse. Jeg skal fortælle jer i morgen, om det også var det anden gang :-)

På deres hjemmeside står:

“In an effort to shape our way of cooking, we look to our landscape and delve into our ingredients and culture,
hoping to rediscover our history and shape our future.”

15 kommentarer:

 1. Sikke en god idé med en opsparing:) God appetit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er en super idé til at opnå noget ellers uopnåeligt :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Sådan en opsparing er fantastisk, har en med mine 3 dejlige veninder og ind til videre har den ført os på pigetur til London, Hamburg og i næste mdr. sommerhus med mænd og børn :D

  Håber du får en fortryllende aften og du kan jo altid glæde dig over du har nogle så gode venner at i ligefrem kan have en opsparing sammen

  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, at jeg glæder mig! Både over vores dejlige venner og at vi kan gøre sådan nogle ting sammen. Lyder også genialt med jeres opsparing og ture!

   Kh. Mette

   Slet
 3. Hvor SKØNT!!!! Rigtig god fornøjelse :-) det er da en super ide med sådan en opsparing...har i lavet en fælles eller hver for sig? Ja altså bare for at få en ide om hvordan det kunne gøres ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fælles konto særligt oprettet til dette formål. Ellers tror jeg fristelsen ville blive for stor til at bruge pengene løbende - i hvert fald hos os :-)

   Og tak! Det bliver en god aften!

   Kh. Mette

   Slet
 4. Nej, hvor sjovt. I min madklub sparer vi 250 kr op om måneden, og skal i aften på 1th. Var på Noma for 7 år siden, og der var det også en fornøjelse. Glæder mig til at høre om jeres aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da pudsigt Maria! Vores 75 kr. er pr. person - så 150 kr. pr. par. Det mærker man ikke, så det er fedt, at det alligevel kan blive til noget :-)

   I skal nok få aftenen beskrevet :-)

   Kh. Mette

   Slet
 5. AHHH, Mette!! Så det er i aften I tager derned!
  RIGTIG god fornøjelse! : ) En super idé med madklub, forresten!

  Og rigtig skøn weekend videre!

  Knus herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marthe! Vi havde en fantastisk aften, som jeg glæder mig til at fortælle jer om :-)

   Kh. Mette

   Slet
 6. Å WAW. Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...