lørdag den 26. januar 2013

Kom og sig hej?

I dag står jeg nemlig i DesignKartellet :-) Og jeg synes det kunne være hyggeligt med besøg? Vi har åbent fra kl. 10-14.

Og så skal I lige have et sneakpeak på vores nye sofabord. Både Henrik og jeg er i skyerne over vores fund - 60 år gammelt og i den fineste stand. Farver, form og materialer passer perfekt i vores stue :-)


4 kommentarer:

 1. Lækkert bord!!! Jeg må snart se at komme forbi butikken!

  God dag,
  Sidsel.

  SvarSlet
 2. Jeg skulle have læst det her indlæg for et par timer siden. Men jeg vil da lige sige, at jeres nye butik og det nye skilt ser super ud!.

  *fruF

  SvarSlet
 3. Det var skønt at se din fine butik - selv om jeg havde travlt med at holde styr på Karla ;) Hvor er det blevet flot efter I er kommet i nye og større lokaler. Den gule elefantsparebøsse passer bare så fint ind på værelset :)

  SvarSlet
 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...