tirsdag den 14. juni 2011

Take that - and PARTY!

Ja da - man var vel ung dengang Robbie og drengene toppede - så når nu de så gerne vil underholde os igen, så skal jeg da med. Sammen med tøserne. Det bliver vanvittig godt, og jeg glæder mig helt vildt, selvom der er SÅ lang tid til - dog ikke så lang tid, som der har været. Men så må man jo sætte en af de gamle skiver på og give den gas med hårtørreren som mikrofon :-)

6 kommentarer:

 1. Det bliver nemlig et SUPER fantastisk gensyn - Jubiiiiiii :-) Jeg skal også med og jeg glæder mig som et lille barn. Tror faktisk jeg stadig har et par af de gamle tshirts fra dengang liggende et eller andet sted.

  SvarSlet
 2. Har også billletter, je slebet dog gemalen med. Det bliver fedt :-)

  SvarSlet
 3. Åh... JEg ville SÅ gerne...:) Var også kæmpe fan..
  Måske man lige skulle genhøre lidt på anlægget, nu man alligevel er alene hjemme;)

  SvarSlet
 4. jeg er overhovedet og slet ikke dybt misundelig..... NEJ JEG ER EJ!!!!

  går bare på youtube og lytter til alle de goe gamle, og ønsker dejligt (regn)vejr på koncertdagen..... for jeg er nemlig ikke lille pige snot fornærmet, niks og nej ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg behøver ikke tilføje mere. Anja har skrevet det hele ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg var til en af deres koncerter i Sunderland for 2 uger siden, og jeg kan bare fortælle dig, at du har RIGTIG MEGET at se frem til! :D Det var et fantastisk show og en KÆMPE oplevelse!!! :) Jeg kunne godt tænke mig at komme med til festen i Parken i juli, men jeg er desværre i udlandet da, så du må hilse drengene fra mig! ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...