mandag den 20. juni 2011

I al beskedenhed...

... har jeg begået et lille mesterværk :-) Man må godt være sådan lidt selvfed en gang imellem, ikke? Jeg har i 4 måneder haft et par sættekasser liggende - og nu mine damer - er de simpelthen færdige! Grunden til at de ikke er blevet færdige er, at jeg hele tiden har drømt om stof i stedet for tapet/papir. Jeg er jo mest til stof - og helst retrostof. Og så fik jeg ideen med at stryge vliseline bag på og lime stof i hullerne i stedet for tapet og papir. Det er sikkert gjort før.... men føler mig lidt banebrydende. Og så kan jeg tilmed få lov at bruge alle mine favoritstoffer - total win win :-) Der er elefanter, Graziela og smølfer - skønt! Stykkerne er ikke limet fast endnu - som også kan ses på nogle af billederne - skal lige udenfor og spraye....!

Den næste får I at se i morgen, og så ryger de ellers i butikken - måske en lille pige eller dreng skal have en af dem på sit værelse?
 

14 kommentarer:

 1. Smart og lækkert ser det ud :)

  SvarSlet
 2. Ahmenaltså! hvor sindssyg effektiv er du lige?! Har du fået ordnet det fra jeg var forbi ved ettiden??? Jeg bukker mig i støvet for din produktivitet.

  Og tak for stof forøvrigt, jeg har linket til dig fra min blog :)

  - Katharina

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin... hold nu op med overskud du har.. dejligt for os der kigger med...

  SvarSlet
 4. Uhh den er fiin.. Holder da lige øje... Kunne godt tænkes jeg kunne fristes af så fin en sag til mine ungers værelse. ;-D

  mvh Kristiane/PekaBooH

  SvarSlet
 5. rigtig fint. Jeg elsker også at lave sættekasser, og er faktisk blevet den helt store papirsamler i forbindelse med det. Så jeg må hellere holde mig til papiret. Men det er en god måde at bruge alle de stumper og stykker, man får ud af sit stof :D

  SvarSlet
 6. Hvor fint. Jeg har set dem med stof før, men det gør dem jo ikke mindre fine :-)
  Og er det mon "mine" elefanter?

  SvarSlet
 7. Super skøn idé, som jeg i hvert fald ikke har set før :) de er lækre!

  SvarSlet
 8. Tusind tak alle sammen - dejligt at I kan li´dem, når nu man for første gang kaster sig ud på nye vande :-) Og ja - en fantastisk måde at bruge stofrester på.

  Kristina - Du siger bare til!

  Ditte - Jamen det er det da :-) Jeg er SÅ glad for dem!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Hvor fint Mette:)
  Vil lige høre jeg søger det stof med elefanterne - hvad hedder de? eller mærket.
  De er bare så søde:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare fine. Jeg har 2 gamle sættekasser liggende under vores seng, det ville da være smart med stof i dem og det ville da bare pynte så flot! Ligenu er de bare brune og derfor de ligger under sengen.. ;o)

  SvarSlet
 11. Mama Lola - Se det er et godt spørgsmål. Jeg har endnu ikke set noget mærke i nogle af de sengesæt jeg har haft fingrene i. Har lidt på fornemmelsen, at det har været en metervare? Så mig bekendt har de ikke et navn. Men ja - de er SÅ skønne - og også efterhånden ret svære at finde.

  Jumici - Ja - de skal da pyntes med stof - du må igang, så det brune kan få lidt kulør :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 12. Hej Mette
  Tak for svar:) ih altså der er jo ikke noget værre at blive forelsket i noget man ikke kan få fat i:) det er bare nogle skønne farver:)

  Men må sukke efter jeres andres:)
  Må lige kigge de andre elefanter du nævnte:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...