søndag den 26. juni 2011

Fuglene er lettet!

De er endnu ikke fløjet helt fra reden, blot blevet klippet i og omgivet af andre skønne stoffer. Her følger endnu en oplægning, som måske ender med at blive et sengesæt (baby eller junior) eller et tæppe? Jeg har endnu ikke besluttet mig, så hvis du kender en lille en, der skal svøbes i dette på den ene eller den anden måde, så sig til inden jeg når at tage en beslutning :-)

De er altså for søde....13 kommentarer:

 1. Wow hvor er det bare smukt. Bare man havde haft en lille pige.

  SvarSlet
 2. Smukke smukke fugle - og en rigtig fin sammensætning..:)
  Altså hvis ikke det var fordi jeg lige havde ' begået' et babytæppe og sengetøj til pigen i maven, så ville jeg klart købe dette - uanset udformning..
  Er godt i gang med juniortæppe til datteren på 3.. Sig endelig til, hvis du kan undvære en fugl eller to - de ville passe SÅ godt ind;)
  Men ellers tænker jeg nok mest baby med de meget bløde og lækre farver..;)
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Jeg har jo en lille pige i maven, og synes det der ser alt for lækkert ud. Tænk at du allerede nænnede at klippe i fuglene. Jeg er næsten i chok!
  Hvad ville du evt. tage for et sæt babysengetøj?

  SvarSlet
 4. hey smukke.. hvad skal du have for junior sengetøj? De der fugle er da liiiiige Mejse (og lidt hendes mor)

  Waaaauuuw

  SvarSlet
 5. Elin - Tak - er også ret tilfreds med sammensætningen.

  Ditts - Tak :-)

  Annchen - Ja, der er helt fantastiske. Og ja, det ville være skønt til baby... Hvilke str. lapper skal du bruge - måske en enkelt eller to fugle kan lande hos dig!

  Christina - Ja, jeg var også lidt svag med saksen, men da den først kom igang, så gik det fint :-) Mine babysengesæt koster 400 kr. Send mig evt, en mail, hvis det har interesse - mettekirkeskovjensen@gmail.com

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Frk-T - Hey selv smukke - hvordan var Sverige? Fuglene flyver gerne i formation til Kolding i form af juniorsengetøj til Mejse! Normalt koster mine junior 600 kr., men dette vil blive med en ramme af ensfarvet udenom og derfor knap så meget retrostof, så vi kan sige 500 kr. Jeg kan maile billede af princippet, hvis du vil se :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Det er ganske enkelt smukt.

  SvarSlet
 8. Ikke dårligt..
  Altså bare hvad du kan undvære - kan du undvære i 22x22 så laver jeg det normalt i den størrelse - men ellers laver jeg det bare med mindre lapper;)
  HVis du hellere vil af med en ukurant størrelses lap - kan det også bruges i det tæppe, jeg laver med forskellige størrelses lapper (tror du har set det på bloggen).. Tøsepigen ville bare elske sådan en fugl;)
  KH Anne

  SvarSlet
 9. Hej Mette,
  Ihhh... jeg er lidt sent ude måske, men har altså også helt ondt i maven over de SØDE fugle!!! Ville også elske hvis et par stykker ville flyve min vej ;-)
  Så sig endelig til hvis du kan undvære, og hvad det skulle koste :-)

  KNUS B

  SvarSlet
 10. SOLGT!! ;0) Det skal lille Mejse da ha´!! (Jeg tror jeg har set princippet på dit smølfetæppe længere nede på siden, ikke?)

  SvarSlet
 11. (hov - og Sverige var fantastisk, det regnede nærmest hele ugen - men det var stadig skønt... billeder følger snarligt)

  SvarSlet
 12. Annchen - Har sendt dig en mail :-)

  Jeg - Uhh - er bange for at der ikke er flere.. men skal nok tænke på dig, hvis der er en lille fugl tilbage.

  Frk T - Super :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...