torsdag den 9. juni 2011

Den lille historie som lovet...

Det blev ikke igår aftes, men til gengæld nu i dag - at I får den lille historie fra brylluppet. Det er en helt særlig historie - en af dem som vil blive gemt på et helt særligt sted. En historie om min kusine, som havde termin den 1. juni (3. barn), og derfor var meget tvivlsom gæst ved brylluppet. Det var derfor en stor glæde at se hende i kirken, og efter vielsen udenfor får hun selvfølgelig en krammer. Jeg siger noget i retning af, at det da er fedt, at hun har kunne holde på hende, hvorefter min kusine udbryder: "Ja, men det varer nok ikke så længe - jeg har haft veer under hele vielsen!". Og når nu man kender min kusines to forrige fødsler, hvor hun begge gange knap nåede indenfor hospitalets 4 vægge, før hun fødte, så bliver man lidt bekymret. Af samme årsag havde hun valgt at føde hjemme denne tredje gang. Hun mener godt lige, de kan tage med ud til kage og champagne, og så vil de lige vurderer situationen. Jordemoderen er blevet konsulteret, og de er i løbende kontakt.

Vi spiser kage og drikker champagne, og Puk og hendes mand er pludselig væk. Hun har sagt, at hvis det er - så siver de bare, og at vi må have en god aften. 1½ time efter de er smuttet kommer så sms'en: "Det var det! Vi er blevet beriget med endnu en smuk og velskabt datter!" Sådan kusine - og hvor er hun bare sød. Hun blev født under forretten, og på vores  bryllupsdag kan vi tilmed fejre hende i årene fremover :-) Det er da et dejligt minde?

18 kommentarer:

 1. Hvor er det fantastisk med den slags små søde historier. Det er da et rigtig dejligt minde at have om jeres bryllupsdag fremover :-)

  SvarSlet
 2. Nårh hvor sød en historie og godt klaret af din kusine alligevel at tage til bryllup :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det en sød lille historie. :) Sidder og er helt rørt og kæmper med at holde tårerne tilbage..
  Man er vel en lille tudeprinsesse ;)
  Og smuk er den nyfødte pige.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en sød historie - og hvor har du bare en frisk kusine, synes man støder på så mange gravided det ikke vil deltage i noget 2 uger op til termin, for hvad nu hvis...

  SvarSlet
 5. Sikke en dejlig historie :o) Dejligt at din kusine bare skulle deltage i dit bryllup trods veer. det er da skønt :o)

  SvarSlet
 6. Årh må man godt fælde en tåre nu??
  Hvor er det fint og hjerteligt tillykke med brylluppet, søde Mette!
  KH Line

  SvarSlet
 7. Sikke en dejlig historie, og hvor er hun kær:-)

  SvarSlet
 8. nårh hvor er det en dejlig historie. Og sikke cool hun var din kusine.

  SvarSlet
 9. Det er da en super dejlig historie.. Det er så hyggeligt og så en lille solstråle kom til verden.
  Iøvrigt har jeg gang i endnu en give away.. måske du blive den heldige vinder igen?? Og så kunne det jo måske blive et lille brudepar:-). Og et stort tillykke med dagen. Fik aldrig skrevet men du var en meget smuk brud...

  Knus Lykke

  SvarSlet
 10. Man får jo helt en klump i halsen. Meget sød historie og meget smuk lille pige

  SvarSlet
 11. Det var bare en skøn historie! Det er rørende at din kusine virkelig gjorde alt for at deltage i brylluppet især, når det de to andre fødsler var gået så stærkt, man må sige at hun virkelig ofrede sig for jer, og det er jo fantastisk rørende når andre virkelig ofre sig for at glæde andre.
  De bedste hilsner og stort tillykke med brylluppet
  fra Kathrine

  SvarSlet
 12. Godt gået!! Skøn historie.

  SvarSlet
 13. Tak for de søde ord om vores lille pige - vi er super glade for at vi både nåede bryllup og fødsel - to ting vi havde set frem til længe :-)) Og begge ting var sørme værd at deltage i - Mette var den smukkeste brud.

  knus fra Kusinen

  SvarSlet
 14. Ej hvor en dejlig historie fra jer begge:)
  Tillykke med bryllupet Mette:)
  Hvor en skøn weekend:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 15. Der er bare dem, der bare ka´ det dér.

  Det må være en speciel kusine, når hun trods veer og tidligere historik på sine fødsler, vælger at tage til dit bryllup.

  SvarSlet
 16. Birdie..
  Birdie

  Det må være en dejlig måde at få sine børn på..
  Jeg har også en kusine, som kan det der med at lige smutte ud og få et barn og hjem igen..
  Tillykke med både kusinens yndige barn og brylluppet..;-)

  SvarSlet
 17. Ih, hvor fin en historie og sikke en sej kusine! Jeg har fødselsdag på min moster og onkels bryllupsdag, og det gør, at de får en hilsen fra mig hvert år, for jeg glemmer det aldrig ;) Det er SÅ hyggeligt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...