SMØLFESHOP

Her kan du se de aktuelle smølfestoffer mm. jeg har til salg. Siden vil løbende blive opdateret med billeder og priser. Er der noget du er interesseret i, skal du skrive en mail til mettekirkeskovjensen@gmail.com med din bestilling.

Smølfetapet
Originalt smølfetapet fra 1981. 1 meter: 100 kr. + forsendelse (paprør 20 kr. + porto)


Smølfestof

Nr. 1. Dette print har jeg en del af. Prisen for et stykke på ca. 70 x 80 cm. er 100 kr. + porto. Ønsker man flere stykker, kan de fås sammenhængene.

Nr. 2. Sjældent print med selveste Guldkongesmølfen. Prisen for et stykke på ca. 70 x 80 cm. er 150 kr.

Nr. 3. Polsk print med 12 forskellige smølfer + Gammelsmølf indimellem. Ca. 50 x 70 cm. koster 125 kr. 

Nr. 4. Dette print har jeg ét stykke af på 90 x 60 cm. til 160 kr. + porto.

Nr. 5. Dette canadiske print har jeg mange stykker af på ca. 70 x 80 cm. Prisen for ét stykke er 100 kr. Ønsker man flere stykker, kan de fås sammenhængende.


Smølfepudestof

Jeg har i øjeblikket følgende motiver til salg. Stoffet er lavet til at sy en figurpude af. Man kan sagtens lave en pude med motiv kun på den ene side og så sy almindeligt ensfarvet stof på den anden side. Men vil man have motiv på begge sider, kan det også sagtens lade sig gøre, da motiverne også findes spejlvendte. Én side af et motiv koster 75 kr. + porto.

Gammelsmølf på svamp

Cowboysmølf

Cowboysmølfine

Bog-/Læsesmølf

Kaptajnsmølf

Gnaven-smølf

Gavepapir

Jeg har lige nu 4 slags smølfegavepapir til salg. Papiret er 30 år gammelt men i fin stand og kan bruges til masser af kreative projekter. Et stykke på ca. 45 x 50 cm. koster 35 kr. + porto.

Nr. 1 Fødselsdagspapir

Nr. 2 Skøjte/vintermoriver

Nr. 3 Jingle bells

Nr. 4 Merry Smurf Christmas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...