mandag den 29. april 2013

Weekendens forandringer....

Der var lagt op til en forlænget weekend i det svenske med fokus på forandringer :-) Nu har vi haft huset i godt 7 år, og stort set alt står, som da vi overtog det. Det fungerer super godt, men vi har også hele tiden haft lyst til at sætte vores eget præg og med tiden udskifte møbler mm. Men det hele foregår med små skridt, da det primære formål med at tage til Sverige stadig er afslapning :-)

Denne weekend var vi dog bevæbnet med lækkert vintagetapet, som jeg var heldig at få lov at købe af Julia. Jeg har altid haft et godt øje til dette tapet, men det har været svært at finde i hele ruller. Og da det så for et par weekender siden lykkedes at finde den store gule kuglelampe hos MetteSofie, ja, så var tiden inde til at gøre alvor af nogle af forandringsplanerne.

Det var vores spisekrog, der stod for skud, og selv om det i princippet er små forandringer, så har nyt tapet og ny lampe gjort en verden til forskel, og har rykket huset en god bid mod det look, vi gerne vil have med tiden. Jer, der har været deroppe, vil kunne nikke genkendende til, at det er en kæmpe forandring.

I får her lidt billedspam fra arbejdet og det færdige resultat - ihh, hvor har vi nydt god mad i de nye omgivelser.

Og så blev manden og jeg enige om, at vi er ret gode til det der med at sætte tapet op. Nu har vi også fundet den ideelle arbejdsdeling - jeg klipper baner, smører klister på, sætter op og får det til at passe - og han skærer til og laver finish'en!16 kommentarer:

 1. HVor er det bare fint :-)

  SvarSlet
 2. Der ser SÅÅÅ godt ud :)

  (Og skønt morgenbord)

  SvarSlet
 3. Jaja, det kan godt være at der er mange som maler deres tapetvægge over. Men der er nu noget helt specielt ved et rum med tapet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør helt ondt når jeg ser de flotte mønstre blive malet over... Tænk på alle de år tapetet er gemt og så bliver det rullet over efter kort tids fremvisning... Hilsen en der elsker tapet, men nok ikke lige når at få det sat op i tide ;-)

   Slet
 4. Hvor ser det bare godt ud!

  Rigtigt fint med den gule lampe til det tapet.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint. Jeg har heldigvis stadig et par hele ruller liggende af det skønne tapet. Men den ene er bestemt tiltængt børneværelset når det bliver færdig her til sommer.
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. En skøn plads i har fået jer der : )

  SvarSlet
 7. Så fint det er blevet, og lampen er skøn :-)

  SvarSlet
 8. hvor ser det bare FANTASTISK ud. Kan godt forstå du har nydt den

  SvarSlet
 9. Sikke en forskel og lampen passer perfekt til. Glæder mig til at se hvad der ellers skal ske deroppe.

  SvarSlet
 10. Fedt Mette :-) hvor stor er kuglen?

  SvarSlet
 11. Fed spiseplads -og skønt tapet, ser hyggelig og indbydende ud. Hvem der bare havde et hus i Sverige!!!

  Karin

  SvarSlet
 12. Åh, for eit kult tapet! :) Du er jammen heldig som får mannen til å gå med på å tapetsere ein heil vegg med retrotapet :)
  Kanonherleg barnehage i nyaste innlegg òg. Jammen er ho heldig som skal gå der :)
  Mvh, Kristin

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...