tirsdag den 30. april 2013

Mit største loppescoop!

I dag skal I se mit bedste og største loppescoop til dato! Det er sådan noget, man kun hører om, at andre har været heldige med - men noget, som aldrig sker for én selv! Lige indtil i weekenden, hvor vi kørte en lørdagstur og fandt et lille lokalt loppemarked ved den lokale godisbutik. Her havde naboer m.fl. hver deres lille bod og solgte ud af en masse ragelse og enkelte fine ting :-)

Jeg så, som det allerførste, en stak tallerkener, som jeg tænkte ville være perfekte i vores lille blå svenske hytte. Jeg vendte dem om, og så at de var fra Figgjo. Mønsteret er store blå blomster, og servicet hedder Vitro.

Sælgeren ville gerne af med dem! Jeg havde kun lige taget fat i den ene, da han sagde 1 kr. stykket. Jeg begyndte at tælle, hvor mange, der var - men det fik han også hurtigt oplyst mig om - 25 dybe og 25 flade. Krejler som man er, begyndte jeg, at kigge nærmere på dem, og efter 10 sekunder, sagde han 40 kr.! Så sagde jeg 35 kr. - og således blev jeg den mega heldige ejer af 50 Figgjo tallerkener for 35 svenske kroner. Wow.

De er super smukke og som nye, og det er endt med at 12 af hver er kommet med hjem og bliver vores nye hverdagsservice. Dermed er det endeligt farvel til vores grå IKEA tallerkener!

Vil du være med og vise dit bedste loppescoop frem?19 kommentarer:

 1. herligt! jeg har selv 4 stk af disse tallerkner og de er så smukke! og så 25 af hver?! sejt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ps: jeg tror jeg har vist mit vildeste loppe scoop frem engang..: en stor vintage weekendtaske fra gucci, komplet med støv og lugt af fin 60er frue;-)
   .. 30 kr!

   Slet
 2. KUUUUUP! Det er godt gået og de er jo mega fede :-)

  SvarSlet
 3. Ja det er da et scoop. Det er jo blandt andet derfor vi lopper; det er ligesom at gå på skattejagt. Og de bedste loppemarkeder er dem, hvor folk bare vil tømme ud i gemmerne, og ikke nødvendigvis skal tjene på deres gamle sager 😊Så tillykke med dit skønne fund.
  Kh. Kate

  SvarSlet
 4. Sikke et scoop... Wow, de er SÅ fede!!!

  SvarSlet
 5. Super fine Mette, jeg drømmer også om nyt service til køkkenet, gerne retro, men i en sådan grad at manden i huset også kan spise med :)
  Jeg leder videre...
  kh

  SvarSlet
 6. Super fint :-) Og sikke heldig du der var :-)

  SvarSlet
 7. Shit vilket fynd! Jag har fem assietter av samma servis, de är verkligen fina!

  SvarSlet
 8. så fine de er, kan godt forstå din begejstring!

  SvarSlet
 9. De er godt nok flotte. Sikke et godt køb ;O) Mit bedste loppe køb er helt sikkert vores juleplatter...de blå fra Royal Copenhagen, som hængte på væggene rundt omkring. Nu bruger vi dem som tallerkner i juledagene og spiser bl.a. Ris á la mande af dem. Børnene elsker at vælge mellem tallerknerne med de forskellige motiver. Jeg gav kun 10 kr. pr stk. og købte 22 stk. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 10. Ja, det får en si var et kupp! De var riktig så flotte:)
  Lekker tapet dere har satt opp på hytten forresten:))
  Ha en fin uke!

  SvarSlet
 11. det var godt nok billigt og de passer da perfekt i en svensk hytte. Jeg købte tre børnestole for i alt kr. 75 i går - jeg tror de er fra 70´erne og jeg synes selv det var et kup.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 12. De er superfine. Og sikke et scoop!!

  SvarSlet
 13. Sikke da et scoop, hvor passer det bare fint til jeres nye væg:)

  Jeg har selv gjort lidt af et scoop i dag, som du kan se lige her...retro guf siger jeg bare!!

  http://ugleunger.blogspot.dk/2013/04/mit-strste-loppescoop.html

  Kh Mette

  SvarSlet
 14. Hvor er de fede de tallerkner, og de passer fedt ´til jeres spisekrog.... :0)

  SvarSlet
 15. Aii okay dét var godt nok billigt !. Og super fedt er det også. Hmmm tror også det er ved at være på tide, at vi skal have vores Ikea tallerkner skiftet ud :-)

  SvarSlet
 16. NØJ hvor er du heldig!!!! Det var da et helt vildt fund!!! Og ja, det er egentlig sådan noget man kun hører om, at andre (ALLE andre !!! :-) oplever.

  Mit bedste loppescoop....hmm...ja altså, det er nok mit store originale vintage DK kort, som jeg har klunset fra min barndoms skole da den skulle lukke. Det hænger nu i vores stue - og det var gratis :-)

  Kh. Malene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...