tirsdag den 9. april 2013

Lockout-kunst!

I disse tider kan det være svært at blive ved at finde på underholdning/pasning til de lockoutramte unger? Jeg er heldig, at min arbejdsplads hver dag stiller et mødelokale til rådighed, hvor børnene må lege og hygge, mens mor og far er på arbejde. Og i fredags lavede de en ekstra lille genistreg. Der blev nemlig inviteret til malefest, hvor alle medarbejdernes skolebørn fik mulighed for at være med til at dekorere en laaaaang hvid væg, som er sat op på grund af noget ombygning. 12 meter hvidt lærred, en masse skønne og kreative unger - og det kom der det her ud af. De har vist ladet sig inspirere af at mor eller far arbejder for landbruget? :-)

Jeg er bare så glad for at børnene er velkomne på min arbejdsplads! Hvad gør I andre?

7 kommentarer:

 1. Fedt, mine går lidt for lud og koldt vand(!) Ej situationen er tilspidset. Hele sidste uge var de hos min mor tirsdag-torsdag, fredag med sviger på tur til Rømø. Lige p.t. er de hos farmor og så kommer de hjem i morgen. Torsdag-fredag min mor igen (føler virkelig at jeg udnytter hende) Næste uge er der krise for da skal mine forældre på højskole og jeg har ikke mere ferie tilbage. Jeg er SÅ træt af den lockout

  SvarSlet
 2. Wauw den er sørme blevet flot! Børn kan noget ganske særligt :-)

  SvarSlet
 3. jeg går hjemme så her er der ingen problemer og de 3 børn her i huset der er ramt, nyder at sove længe og bare hygge sig herhjemme .. så mine børn er heldig at jeg går hjemme :)
  men rart med arbejds pladser der kan rumme børn :)

  SvarSlet
 4. Vi er heldigvis ikke så hårdt ramt, så mandag/tirsdag møder vi bare lidt senere på arbejdet og fredag kan jeg arbejde hjemmefra imens Emil (6 år) passer sig selv, indtil han kan afleveres i SFO kl. 11.30. På fredag holder jeg dog fri og så skal Emil og jeg på café og spise brunch - vi kan lige så godt få det bedste ud af situationen og hygge så meget som muligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. This is great! :) I love the apple tree ;) Good that your work place welcomes the little ones :) xo

  SvarSlet
 6. Her hos os er det ikke så stort et problem.

  Mine drenge er store og vant til at være alene om eftermiddagen ( de gider ikke sfo og klub), så et par timer om formiddagen betyder ikke noget.

  Jeg har tidligt fri 1-2 gange om ugen, kl 11.45, så der er det kun 3 time de er alene. Min mand arbejder hjemme 2 dage og Bedstemor er her hver mandag og hver anden fredag.

  Hvis det skulle blive et problem, så har Bonbon-land, som vi bor lige ved siden af stillet et par lokaler og Måneland til rådlighed under lockouten.
  Her kan børnene fra 0-3 klasse blive passet af søde, frivillige forældre indtil de evt. skal i sfo. Felix skal derhen i morgen sammen med en ven fra hans klasse.
  Oliver er desværre for gammel til at kunne benytte sig af det tilbud. Men det går.

  Så rent pasningsmæssigt kan vi godt få det til at hænge sammen, men synes nu godt at lockouten måtte slutte snart!

  Kh. Linette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...