torsdag den 11. april 2013

FRB. C. Shopping (Sponseret indlæg)

I lørdags havde jeg en MIG-dag. Eller rettere en MIG-formiddag. Det sker virkelig sjældent, så den blev nydt i fulde drag :-)

Jeg var forbi det lokale loppemarked på vej ind til byen, og her begik jeg mit livs største brøler. Jeg købte ikke dette skab!! Jeg tror, jeg må have fået en hjerneblødning? 100 kr.? Og da jeg indså mit store tab, var skabet selvfølgelig solgt! Hvor dum kan man være.....


Herefter gik turen til FRB. C. Shopping, hvor jeg i min studentertid på det, der dengang hed Landbohøjskolen, har brugt uttalige mellemtimer og timer, der skulle være brugt på at studere. Øj, hvor har veninderne og jeg oset meget i det center! Nogle gange er det bare fedt, at alle de butikker, man skal bruge, er under samme tag.

Denne gang var jeg udstyret med et gavekort, og missionen var en stram, sort nederdel. Jeg ryger al for tit i de sorte jeans, og jeg har en idé om at forsøge mere med kjoler og det lidt mere feminine look. Jeg fandt ret hurtigt en lækker sag fra Saint Tropez, og den røg med hjem. Men tilgiv mig - model bliver jeg vist aldrig.... :-)En tur i FRB. C. Shopping er også en tur i Søstrene Grene for mig. Jeg prøvede at styre mig, og jeg fik således KUN 14 melaminskeer med hjem!


Endelig lidt striber fra Matas, der forhåbentlig kan give lidt liv til ansigtet, inden forårs- og sommersolen forhåbentlig skal give mig brune kinder :-)


En herlig formiddagdag - med MIG i centrum :-)

For god orden skyld. Dette indlæg er sponseret. Jeg har modtaget et gavekort til FRB. C. Shopping mod at skrive om mine oplevelser, men oplevelsen, billederne og de beskrevne holdninger, er helt mine egne.

4 kommentarer:

 1. Super lækker nederdel Mette - den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i...
  Og tusind tak for fin service ved køb af sko til Karla - din Karen er noget så kær :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita

   Tak - og ja - den er lækker. Og tilmed fantastisk at have på :-)Og velbekomme - da kun dejligt at vi kunne hjælpe med et par fine sko. Hvis du er lun på den guldfarvede også, så har Karen et par i str. 8, som hun kun har brugt indendørs hele vinteren - de er som nye, så måske de kan få et lidt længere liv hos jer til en god pris?

   Kh. Mette

   Slet
 2. Ekiiiiii, det skab altså!!!! Og du købte det ikke?? Ja det var ikke for at træde i spinaten, men det er altså FEDT og ikke noget man ser så tit :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...