lørdag den 6. april 2013

Webshoppen fylder 1 år = Fri fragt!

Vores lille webshop har simpelthen bestået 1 åt! Det år er simpelthen fløjet afsted, og vi er meget glade for både jeres og alle andres modtagelse af shoppen. Og ikke mindst alle de fantastiske tilbagemeldinger vi får ;.)

Vi bliver ved! Og i anledning af, at shoppen nu er blevet 1 år, ja, så er der FRI FRAGT  for danske forsendelser. Og ikke kun nu - men for altid! Så det håber vi, at I vil blive glade for? Der skal dog rettes fragt MANGE steder, så hvis I bestiller, inden vi har fået rettet alle steder - så refunderer vi selvfølgelig fragten. Så det gælder fra NU.

Vi går i gang med at lægge de nye sko ind i aften, men der er jo super mange andre fede ting derinde - så smut ind og bliv fristet.

9 kommentarer:

 1. Det var virkelig en fin nyhed:-) fedt Mette

  Og tillykke med det første år;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Ja, ikke? Og tusind tak!

   Kh. Mette

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Astrid - vi er også selv godt tilfreds :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. Hej
  De grå og røde sko hvilke str. Har i dem i? Hans ene fod er 15,8 mener jeg...
  Vh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Vi har dem i de fleste str. Det vil være en str. 10 tror jeg, som du skal bruge.

   Prøv lige at sende mig en mail - så vil jeg lige sende dig et billede.

   Mettekirkeskovjensen@gmail.com

   Kh. Mette

   Slet
 4. Hej Mette - jeg kiggede lige ind i shoppen, det frister jo rigtig meget med fri fragt:-) De der søde børnebøjler - I laver dem vel ikke også i alm voksenstørrelse? Jeg kunne godt bruge nogle stykker til min entre:-) Sælger du også masking tape? Venligst Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne

   Børnebøjlerne har du set i min blogshop - men de er udsolgt. Billederne i blogshoppen er blot eksempler på de ting jeg selv laver og sælger. Men shoppen som omtales her er min lille webshop, som du kan finde her: http://kirkesjov.bigcartel.com - og ja, der er masser af masking tape :-) Klik blot på kategorien derinde og se dem alle sammen :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...