tirsdag den 9. april 2013

Karens sko!

Hver gang vi spørger Karen, hvad hun ønsker sig, så er svaret sko! Måske det har noget at gøre med, at der er Livie & Luca sko i hele hytten, så der kan måles og vejledes på alle de dejlige mails vi får :-)

Så selvfølgelig skulle hun også have et par nye sko! Og hun har selv valgt, og valget faldt på guld og sølv i skøn kombi. Og de kunne løbe rigtig, rigtig stærkt, de nye sko. Så stærkt, at det var meget svært at få billeder af dem på :-)

Og hvis det ikke er nået hele vejen ud - så siger vi det lige igen. Vi fejrer vores webshops 1 års fødselsdag med at indføre fri fragt på alle danske ordrer! Herligt, ikke?

10 kommentarer:

 1. Skønt at se skoene i action på sådan en skoglad pige :-).
  Giver du Karen 1, 5 cm i voksetillæg?
  Jeg har selv lige bestilt de samme i jeres shop i formiddags - og et par Holland-støvler (ups ;-)).
  Glæder mig til De kommer. Håber de falder i smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj

   Ja - tak for din ordre :-) Hun har ca. 1,2 cmtil bevægelse og til at vokse på :-) Jeg vil sige 1-1,5 cm skal man lægge til.

   Håber din pige bliver lige så glad for sine :-)

   Kh. Mette

   Slet
  2. Tak :).
   Jeg stod i valget mellem 1,1cm eller 1,6, men besluttede mig så for det første. De sidste par år synes jeg mine unger har sejlet rundt i sandalerne indtil sidst på sommeren med de der 1,5 cm i tillæg. Så nu håber jeg de kan holde sommeren over med lidt mindre plads i år :).

   Slet
 2. De er da også bare alt for fine. Kan godt fortå at hun valgte dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja virkelig fine - hun er vild med dem :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. De er da også bare fine. Liva må lige over på et tidspunkt og prøve. Hvor hurtigt mon de ryger over disken (og kommer der så flere)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du bor jo lige rundt om hjørnet, så I kan bare komme :-) Det er ikke til at sige, hvor hurtigt det går, men satser da på at sol og sommer kan sætte gang i salget :-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. Hun er heldig hende Karen, at hun lige kan vælge fra in-House modellerne. :-) En kvindes drøm! Sko kan man ikke få nok af. ;-)
  Super sød sandal. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine

   Ja, lige der er hun ret heldig. Hun er vild med sko! :-)

   Og ja - gid det var mig :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...