søndag den 13. maj 2012

Hængepartier....

Jeg har SÅ mange hængepartier!! Men salg af lejlighed, køb af hus, webshop (forresten er alt nu lagt ind) og meget andet, har ligesom sat mig lidt bagud. Men nu er jeg igang med at rive stof, så alle de tålmodige vindere af min Give Away kan få deres længe ventede præmie. Det er pinligt, men jeg må tro på, at bedre er sent end aldrig?

Tak for jeres tålmodighed!!!


5 kommentarer:

 1. Sådan kan det gå, når man har rygende travlt. Mon ikke også alle venter troligt på så fine stoffer? Uf, det ser godt ud!

  SvarSlet
 2. hængepartier er noget af det nemmeste at få, der skal ikke meget uforudset til før ens tid er tyvstjålet og man er bagefter og må priotere rækkefølgen så det passer bedst ind i ens hverdag, det kan ske for os alle og derfor tror jeg da på at de heldige vindere kan sætte sig i dit sted.

  SvarSlet
 3. Døgnet har ganske enkelt ikke nok timer. Og når man har meget at tage sig til, så kommer hængepartierne. Men heldigvis er det den vej, og ikke sådan at dagene er tomme... :-) Selvom mindre kunne af og til også gøre det.
  God arbejdslyst med det hele. :-)

  SvarSlet
 4. Åh, det kender jeg bare alt for godt... Føler med dig :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 5. jättefina! jag tänkte igår på att jag skulle sy knickers till lillebror här hemma och nu fick jag verkligen inspiration. : )

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...