fredag den 23. november 2012

Off we go!

Jeg kan næsten ikke vente til klokken bliver 16.30. Der smækker vi nemlig bildøren og triller på weekend i vores svenske idyl!

Det er tiltrængt, da det har været endnu en hæsblæsende uge med Henrik i Oslo og mig på kursus tre fulde dage (men hold da op, hvor er jeg blevet klog)! Men nu er det fredag og "kun" 5 timers møder inden klokken ringer ud til weekend. Count down!

7 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Rigtig, rigtig god og velfortjent tur til Jer. Lige en anledning til atter at takke for de mange fine ting, du sendte som min del af byttehandlen med den voldsomme stak dynebetræk. Min datter maskintape-r i vildskab og jeg glædes dagligt, ja, næsten tine for time over min lille gule elefant-nøglering i min nøglestrop på arbejde:)
  Nå glæden er stor...og lige som dig, ser jeg frem til en "koble-fra-week-end" - i vores skraldgamle campingvogn uden net og tv - men dog med tørcloset og el..ih, hvor det er en lise at slå fra med aldrende Familie JOunaler, strikketøj og et program helt uden klokkeslet. God weekend i det svenske. Hilsen Marlene / 1i11e.1u11e

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt! Rigtig god tur til sverige og nyd det :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt, nyd det og god tur......

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur, det lyder tiltrængt

  SvarSlet
 5. Hey Mette!
  Håber at I har alletiders tur til det svenske! Og tusind tak for din dejlige kommentar på min blog! Ja - tiden flyver afsted, og vi har begge gang i SÅ meget i forhold til sidst vi sås! Hér går det godt - er idag på vej til Århus med kommissionsvarer til Smuksak - det er SÅ fedt endelig at kunne få sine ting ud i en butik, og jeg er SÅ spændt på hvordan det hele kommer til at gå - KÆMPE sommerfugle i maven!
  Jeg er helt vild med alle de mange ting du har gang i, og elsker at alt hvad du rør ved dufter af Kirkesjov! Det er så fedt!

  Fortsat lækker ferie, søde Mette!
  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...