lørdag den 17. november 2012

Første jerseyforsøg!

Jeg har tilbragt dagen i selskab med søde blogpiger, men meget mere om det i morgen :-) Lige nu vil jeg bare lige flashe dagens resultater, som jeg er meget stolt af :-) Der er en første gang for alting, og i dag var min første gang med jersey. Og nu er fobien væk, og jeg er sikker på, at der vil blive mange flere jerseyting i fremtiden :-) Tak til Tamra for god coaching :-)

Den første gang bød på en kjole og en bluse til Karen. Og hun svanser rundt i kjolen og er en meget glad pige :-) Og så er moderen jo også glad!

16 kommentarer:

 1. Kære Mette!
  Ej, hvor skulle jeg ønske, jeg kunne være der sammen med jer søde damer i dag! Glæder mig til at høre mere om en helt sikkert fantastisk skøn krea-dag, når du får tiden til at lave et indlæg om det :)

  Jersey, ja, det har jeg selv til gode at lave særlig meget af.. Håber på et lille lyn-kursus, ved lejlighed ;-) De er blevet super fine, Karens nye jersey-kreationer, så det har du klaret rigtig godt! Tamra er helt sikkert en god lærer, også! :)

  Dejlig weekend videre!

  Knus Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marthe

   Vi havde en super hyggelig dag - du skulle have været med! Og ja - Tamra er en super lærer! Jeg er rigtig glad for resultaterne :-)

   Knus Mette

   Slet
 2. Super fine sager, det er du sørme sluppet godt fra ;O)

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Jane!! Det er et kompliment jeg er meget glad for - i mine øjne er du jo den sande mester til det der jersey :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. De er godt nok fine forstår godt Karen er godt tilfreds

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja du kan tro hun har svanset rundt i sin natkjole hele dagen!

   Kh. Mette

   Slet
 4. Det er bate med at springe ud i det, for det er slet ikke så svært! Godt gået Mette. Og hvor er det sødt det stof med pingvinerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Camilla

   Ja - det er jo det! Nogen gange skal man bare kaste sig ud i det :-) Pingvinerne er super kære - og egentlig ret unisex synes jeg.

   Kh. Mette

   Slet
 5. Så flink du har vært - de ble jo helt perfekte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nja - tjo - de blev næsten perfekte, men der er ting - små ting, der kan blive endnu bedre næste gang :-) Men du har ret - de blev ret gode :-)

   Kh. Mette

   Slet
 6. Hvor er de skønne. Hvilket mønster har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - tusind tak :-) Det er vores eget mønster, men mini krea har et, der kunne ligen, dog uden raglanærmer. Så måske I kan gætte, at der er Avesjov-jersey sager på vej :-)

   Kh. Mette

   Slet
 7. Super flotte ting, du har syet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise - jeg har mod på at sy mere :-)

   Slet
 8. Det ser super lækkert ud...fortsæt du bare det gode arbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - og du kan tro, at der kommer mere i jersey. Nu er man jo bare helt vild for at sy i det igen :-)

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...