søndag den 11. november 2012

Jeg trækker lod om et fadderskab i aften....

Der er ikke mange, der har mod på at hjælpe et barn gennem SOS Børnebyerne. Men hvis du har lyst til at hjælpe et barn i et år - og det endda helt gratis, så husk at jeg trækker lod om et års fadderskab i aften :-)

Jeg har selv lige fået "mit" barn - Marie fra Cameroun :-) Du kan deltage lige her.


3 kommentarer:

 1. Jeg håber jeg misforstår kommentaren om, at det ikke er mange som har mod på at støtte.... For jeg har bevist valgt ikke at melde mig til denne give-away. Jeg synes personlig det er for spøjs en give away, ikke at jeg ikke vil støtte, men jeg vil gerne selv give pengene i så fald,for mig er børn ikke et produkt der kan gives væk på den facon.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Ja, du misforstår :-) Jeg laver altid en reminder om mine Give Aways den dag de trækkes, og at der ikke er mange, der har meldt sig, er jo bare et udtryk for det du selv skriver. Jeg har selv tænkt den tanke - som jeg også beskriver i indlægget under Give Away'en, så jeg forstår dig til fulde. Jeg valgte dog selv at tage det som et spark bagi til at gøre det, jeg har tænkt længe :-) Og at det første år så er gratis, ja, det er jo bare sådan det er. For mig er det tanken, der tæller, og at så pengene først skal begynde at falde om et år, da jeg selvfølgelig beholder "mit" barn, ja, så hjælper det stadig. Men fuld forståelse for dit synspunkt.

   Kh. Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...