onsdag den 28. december 2011

Hæklet legemad!

Når nu man var så heldig at få et køkken af farmor og farfar, så gav Henrik og jeg Karen en masse tilbehør til køkkenet i julegave. Blandt andet forkælede vi hende med dette hæklede legemad, som Berit står bag. Jeg havde æren af at dele bod med Berit på Fyns Fedeste Forårsmarked i maj, og der lærte vi hinanden at kende. Så da køkkenet skulle fyldes op, var Berits legemad et must - så fint udført og masser af fine detaljer. Så skal du have udstyr til legekøkkenet derhjemme, så smut forbi Berit og shop løs :-) Her i huset er der nu æbler, pærer, tomater, jordbær, radiser og en enkelt gulerod!

Ser det ikke bare indbydende ud? Jeg håber, at få tid til at forsøge mig med hæklet mad i det nye år - det må være nogle sjove og overskuelige små projekter?




6 kommentarer:

  1. Tusind tak for linket til Berit, jeg havde planer om at skrive tidligere og spørge, hvor maden kom fra! Min Alberte har nemlig også fået et køkken, så hæklet mad må der til!

    SvarSlet
  2. Tak for roserne Mette:-)
    Du siger bare til hvis du skal bruge opskrifter, jeg har MASSER!!
    Kram Berit

    SvarSlet
  3. Ja, det er skønne overskuelige projekter med det legemad. Jeg har hygget mig med at hækle i juledagene, og det er blevet til en flødebolle, en cupcake, en oreo og en halv rugbrødsmad. Stor succes hos mindste-sønnen, der har fået en dukke i julegave. Og dukken skal jo fodres :-) Vh Isabel

    SvarSlet
  4. Hej. Jeg er blevet inspireret af dine hæklede madvare - har du nogle opskrifter??
    Vh Susan

    SvarSlet
  5. Hej. Jeg er blevet inspireret af dine hæklede madvare - har du nogle opskrifter??
    Vh Susan

    SvarSlet
  6. Hej. Super flotte frugter. Har du nogle opskrifter? måske også på rugbrødsmadder?
    Hilsen Pernille

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...