tirsdag den 23. oktober 2012

Tre lækre vattæppebetræk...

Der er efterhånden ankommet en del lækre betræk til vattæpper, og her får I tre i blå/lilla nuancer at se. De er til salg som kommende vattæpper, som du kan læse meget mere om her.

Det er planen at få taget nogle bedre billeder af helheden i betrækket og lave et samlet salgsopslag med alle de nye betræk, men hvis nogen falder for et eller flere af disse tre, så kan de sagtens bestilles nu. Bestillinger modtages som vanligt på mettekirkeskovjensen@gmail.com.

Og det er vel heller ikke for tidligt at tænke på julegaver? Ikke fordi jeg selv er begyndt, men er du?
3 kommentarer:

 1. Ikke begyndt endnu, men butikkerne gør deres for at vi skal begynde at tænke på den kommende højtid. Der er fyldt på hylderne af mere eller mindre rædsler udi orange, rød og grøn glimmer julepynt, flerfarvede lyskæder og plastiktræer. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal synes om det.

  SvarSlet
 2. Det med de små blomster ser rigtig fint ud!

  Jow Jow, jeg har været på julegaverov i weekenden' og endda før det! De første gaver er endda også pakket, og sendt med mine forældre, hvor vi skal holde jul.
  Med termin d.15/11 og derefter hjemmegående med nyfødt og andet barn på 16 mdr. Så er det med at være i god tid med det man kan.

  Der er også en del julegaver der skal kreeres dog, men der har jeg allerede materialerne, så er det bare tiden der skal til!

  SvarSlet
 3. Mette, jeg kan bare sige, at jeg er SÅ glad for mit vattæppe, købt hos jer! Det varmer mine ben hver aften og jeg er vild med mønstret og farverne :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...