søndag den 21. oktober 2012

Give Away i samarbejde med FIKST.DK

Så piger - så er det nu! Jeg har som sagt glædet mig rigtig meget til at sætte denne Give Away igang sammen med Rikke, som står bag finurlige FIKST.DK. Og hvis I ikke allerede har været inde og lure, så tag springet ind i den nyåbnede shop ved at klikke her.


Shoppen er fyldt til bristepunktet med lækkerier, og som den eneste shop i Danmark føres hele udvalgte fra Blafre. Også stoffet - det finder du her. Men der er masser af andre lækre ting - både til mor, til ganen og til maven. Alverdens lækkerier!! Man kan næsten ikke andet end blive fristet?

Og skulle du blive fristet, så er der åbningstilbud til alle jer. Rikke giver nemlig 15% i resten af oktober, hvis du ved betaling bruger rabatkoden "Grandopening".

Og husk at du kan følge FIKST.DK på Facebook - her skriver Rikke om nyheder mm.

Og præmierne i denne lækre Give Away er hele tre gavekort:
1 stk. gavekort med en værdi på 400 kr. til FIKST.DK
1 stk. gavekort med en værdi på 300 kr. til FIKST.DK
1 stk. gavekort med en værdi på 200 kr. til FIKST.DK

Deltagelse:
For at deltage, skal du i en kommentar til dette indlæg skrive, hvad du ville bruge dit gavekort på, hvis du vandt?

Og vinderne - ja, dem finder jeg søndag den 4. november 2012 kl. 21 :-)

185 kommentarer:

 1. Vil jo helst have det hele, men når jeg nu SKAL vælge, må det blive et af de lækre sengesæt fra Blafre.....helst til mig selv, men hvis min datter ser det bliver det nok til hende :-)

  SvarSlet
 2. Orw! Sikke en mega fed hjemmeside !:D

  -Hvis jeg vandt, ville jeg bruge pengene på en del af gaverne til min efterskole-rumbo's pakkekalender til jul :)

  SvarSlet
 3. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet på rødløgschutney - for jeg elsker rødløg. Eller en tekande - den er ret sød: http://fikst.dk/product/teabag-teapot-lime-701/ alternativt en madkasse - det er godt nok nogle fine motiver der på dem!

  SvarSlet
 4. Uhhh hvis jeg er så heldig, ville jeg helt sikkert vælge et sengesæt fra Blafre eller en julegave til min søde mor. Kærligst Helena

  SvarSlet
 5. jeg er vild med blafre stoffet så det måtte det blive:)

  SvarSlet
 6. Hvis jeg er den heldig, ville jeg gerne vælge et sengsøt fra blafre eller stof :-)
  Kærlig hilsen
  Helleallan.larsen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg vælge drikkedunke til familien http://fikst.dk/category/drikkedunke-3/ Der er mange fine at vælge imellem :-)

  SvarSlet
 8. Jamen hvad man dog ikke kunne bruge sådan et gavekort på!!! En madkasse til baby i maven, og sengetøj til min søn og måske lidt lækkerier til mig selv og manden ;)

  SvarSlet
 9. Uh der er mange fine ting. Tror det skal være stof eller gavepapir. Utrolig flot. Annette-claus@stofanet.dk

  SvarSlet
 10. Hvis jeg vandt tror jeg min søn skulle ha bogstavplakat og penalhus..;)Hilsen fra Sanne / mail: sanap200003@yahoo.dk

  SvarSlet
 11. Dåser eller stof fra Blafre :-)

  SvarSlet
 12. Uhh det er jo svært at vælge hvad pengene skulle gå til, men måske nyt sengetøj:-)

  SvarSlet
 13. Jeg ville vælge notesbøger - masser af dem - til skitser og pludselige kreative indfald, som oftest dukker op, når der ikke er en lækker notesbog i nærheden!! Og en madkasse med egern og en dåse med hvaler kan jeg helt sikkert heller ikke leve uden. Kusmi the, Sankt Petersbourg, ved jeg, at jeg kan leve uden, for jeg er lige løbet tør. Livet er bare ikke helt så skønt, når man er løbet tør for sin yndlingsthe, vel?!

  SvarSlet
 14. For en super giveaway. Visst jeg vinner ville jeg brukt det på termos, te, kaffe, stoff, gavepapir osv.

  SvarSlet
 15. Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på "Plakat alfabet m. rosa" fra See You Later, grønne og sorte karklude fra Solwang Design, samt en dåse med lyserød bambi fra Blafre :)

  Jeg krydser fingre ;)
  KH Marie

  Følg min blog på
  http://mariessyslerier.blogspot.dk/

  SvarSlet
 16. Hvis jeg vandt, tror jeg at jeg ville lave en forkælelsespakke til mig selv med stof, dåser til opbevaring af kreatingene og lidt lækker lakrids eller chokolade!

  SvarSlet
 17. Jeg ville købe en madkasse, 2 forklæder, en dåse med ugler, marmelade, lakrids, the og kirsebøreddike. (og filur 107 til en pige der snart melder sin ankomst i vennekredsen)
  Gavekortet skal nok få ben at gå på..

  SvarSlet
 18. Jeg vil meget gerne være med og er jeg heldig tror jeg nok der kommer noget stof i kurven

  SvarSlet
 19. Jeg ville købe den turkise teabag tekande og det skønne krus med blå blomster og gul indeni. Uhmm kan allerede dufte teen og mærke hyggen ;-)

  SvarSlet
 20. Hvis jeg skulle blive en af de heldige vindere, tror jeg det bliver et par af de fine plakater fra blafra til min datters værelse :)
  Mvh mia
  Miatoft333@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg var inde at ose i butikken i går - Hold da helt K..t hvor har de meget lækkert... Det er jo slet ikke til at vælge!!!

  Men jeg ville nok bruge gavekortet som et lille tilskud så jeg kunne få fingrene i stoffet fra Blafre...
  Jeg elsker deres stil, men har ikke følt jeg havde råd til at gå ud og investere i et helt sengesæt bare for at få fingre i lidt stof (og det er faktisk stadig mega dyrt selv om man køber et sengesæt brugt)

  SvarSlet
 22. Åh så lækker en shop! Og skønt for os jyder :-) Hvis jeg vandt ville jeg rigtig gerne have teabag tepotten - den er så fin!

  SvarSlet
 23. Jeg ville købe lækkerier til manden min, for han har været hårdt prøvet på det sidste

  SvarSlet
 24. Århhh hvor er det mange fine ting!!!

  Det er jo svært at vælge... men en af de her 3 ting kunne det godt ske at blive...

  Min søn starter i dagpleje i det nye år... så en rygsæk til oppakning kunne være godt... f.eks. den her http://fikst.dk/product/rygsaek-croakos-the-frog-640/

  Men min datter skal ikke snydes og hun elsker de fine madpakke/kuffeter... og den her med elefanten er da bare for sød http://fikst.dk/product/madkassekuffert-roed-elefant-6-stk-79/

  Men det KAN også være at det er MIG der skal forkæles... for jeg er da fuldstændig faldet for den tekande her http://fikst.dk/product/teabag-teapot-turkis-700/ farven er da helt fantastisk!

  SvarSlet
 25. Sikke en dejlig giveaway:-) Jeg ville købe drikkedunk og madkasse fra Blafre, for det trænger min lille pige til - hendes madkasse er efterhånden noget slidt. Og de smukke wallstickers fra Blafre frister godt nok også!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 26. Jeg ville købe en af de fine barnevognskæder - sådan mangler jeg til 11 uger gamle Sia der er begyndt at kede sig i barnevognen. Resten (hvis der var mere tilbage på gavekortet) ville jeg bruge på lakridser til mor :o)

  /Camilla

  SvarSlet
 27. By Graziela spiseset hadde vært toppers!
  masse fint her da....
  hilsen TOVE

  SvarSlet
 28. Jeg ´ville helt sikkert vælge. Blafre Madkasserne, de er bare sååå fine :-)

  SvarSlet
 29. En hel bunke Blafremadkasser til alle mine dimsedutter og himstergimster

  SvarSlet
 30. jeg vil bestemt også gerne være med. Jeg synes metalbakken med karussel hesten er lækker.

  SvarSlet
 31. Svært at vælge mellem så mange fine ting, men jeg tror jeg ville vælge nogle af de flotte plakater og så måske lidt af det lækre chokolade/lakrids :-)
  Hilsen Trine
  enemaerke@stofanet.dk

  SvarSlet
 32. Jeg vil helt klart vælge det meget lækre værktøjssæt i træ til mine tre drenges værksted, der ligger lige ved siden af deres far.

  SvarSlet
 33. Jeg ønsker mig nogle af de fine Blafre dåser og bliver det til 1. præmien skal en af de lækre Teabag Teapots nok med i kurven. :)

  SvarSlet
 34. Sikke dog mange fine ting og formidable sager.
  Jeg er med min voksende mave allerede helt verliebt i nussekluden Milkos The Cow og så forklæderne til børn-julegaver til mine to guldklumpsnevøer:-)

  SvarSlet
 35. Åh - jeg kunne godt bruge det hele :-) men når der nu skal vælges, må det blive nogle af de fantastiske plakater med bland andet løve og zebra <3

  SvarSlet
 36. Åååhhh. Chocolate Gardens kirsebær i mørk chokolade...MÅ HA!

  SvarSlet
 37. Uh det bliver svært at vælge. Stof, sengetøj til Storm eller delikatesser:-)

  SvarSlet
 38. Her ville vi vælge en hæklet bamse, nogle gaver til pigernes adventskalendere og så nogle velfortjente lækkeriers til mor :-)

  SvarSlet
 39. Vi er ude i en thekande, kopper eller dåser :) det vil være fedt.

  SvarSlet
 40. Et sæt med de smukke kagedåser :)

  SvarSlet
 41. Jeg er vild med Blafre - og har lige set deres skønne forklæder, derudover krus, litografier og gavepapir. Mon der bliver råd til det hele?
  Krydser i hvert fald fingre for et gavekort, så nogen af ønskerne kan blive opfyldt.

  SvarSlet
 42. Jeg gad godt have en tekande og en masse gavepapir :)

  SvarSlet
 43. Hvis jeg bliver en af de heldige vil jeg nok købe stof, dåser eller sengetøj fra Blafre... Svært at vælge mellem så mange skønne ting!!

  SvarSlet
 44. Hvis jeg vandt ville jeg vælge et stort udvalg af lakridser. Jeg har nu i 6 måneder været meget fornuftig med min kost, og må da efterhånden fortjene en medalje for det. Og det kunne jo så snild være lidt guf, ikk??

  SvarSlet
 45. Hvis jeg vandt vil jeg bruge pengene til en madkasse (har dog svært ved at vælge:-) ) og så måske noget stof eller papir.

  SvarSlet
 46. Uha-hvis jeg vandt, tror jeg at jeg ville købe den fine lyserøde pude med Bambi til min datter. Hun mangler en pude til sin skrivebordsstol:-)

  SvarSlet
 47. Wauw en lækker give away og hvis jeg vandt ville jeg vælte mig i gavepapir, blafre stof og uendeligt mange af de andre lækre ting man kan få i shoppen - lidt til mig og lidt til junior og jeg ville helt sikkert ikke kunne nøjes med kun at bruge gavekortet ;)

  De bedste hilsner
  Agnethe (http://agnethe-aboutagirl.blogspot.dk/)

  SvarSlet
 48. Hvis man skulle være så heldig ville jeg nok bruge det på Blafre stof eller nogle skønne dåser :-) Det er jo det rene drømmeland at komme ind på den side.

  SvarSlet
 49. Jeg er vild med butikken fikst :) hvis jeg skulle være så heldig at vinde så ville jeg vælge blafre stof/sengesæt :)

  SvarSlet
 50. Fed butik - jeg var straks i gang med at tænke at jeg kunne bruge en barnevognskæde til lillepigen, en drikkedunk til ham på 6 og en madkasse til trunten på 3, men NEJ - hvis jeg var heldig skulle præmien for en gang skyld bruges til forkælelse af MIG - jeg drømmer om lækker the, lakrids mv :-) Kh Tine. (tine-michael@pc.dk)

  SvarSlet
 51. Uh, der er en masse lækre ting, så det er godt nok svært at vælge. Ville ihvertfald nok bruge lidt på noget lakrids eller andre lækkerier og så noget gave papir med Bambi.

  Line

  SvarSlet
 52. Ih altså, krydser fingre.

  Hvis jeg er den heldige så helt sikker Blafre stof med brune elefanter.

  SvarSlet
 53. Ej hvor jeg vil krydse fingre :)

  Hvis jeg vinder, skal jeg med sikkerhed have fingre i en af de skønne termokander for på mit arbejde findes der kun kaffe fra en automat, og det bryder jeg mig ikke så meget om :-p

  SvarSlet
 54. Hvis nu jeg bliver en af de heldige, så skal min datter ha' et nyt sæt af det lækre sengetøj. Men der er jo mange fine ting og noget sødt til moren - Bülows lakrids! Mmh..

  SvarSlet
 55. Jamen der er jo så mange lækre ting! Men jeg ville nok vølge en dåse fra Blafre, ¨legetøj til mine tre unger, og måske lige lidt lakrids også :)

  lykkelighverdag@gmail.com

  SvarSlet
 56. Jeg ville helt klart ha skaffet meg litt mer elefantstoff:)

  SvarSlet
 57. så mye deilig! jeg hadde nok valgt noe godt til magen, og litt blafre stoff :)

  SvarSlet
 58. Jeg er totalt skudt i alle de farvede blomster.
  Jeg vil starte med at vælge et penalhus med lyserøde blomster. Et krus med blå blomster og et par dåser med grønne blomster vil være det næste. Og så ville jeg nok også vælge et bøtte med lakrids.

  SvarSlet
 59. Jeg ville straks klikke ind under kategorien lækkerier og bestille løs af lakrids, chokolade og eddiker.

  SvarSlet
 60. Fin butik :)
  Jeg ville i hvert fald bestille Lakrids og lakridsirup fra Bülow og papir, måske en madkasse. Der er godt nok mange fine ting at vælge imellem :)

  SvarSlet
 61. Jeg ville nok ret hurtigt få puttet en smuk tekande i kurven. En rød teabag teapot, jo tak. Mange lækre sager er der.

  SvarSlet
 62. Der er rigtig mange fine ting... Super lækker butik;0)...
  Skulle jeg være den heldige vinder ville gavekortet blive brugt som tilskud til at købe et junior sengesæt fra Blafre med gul/brunt elefant motiv;0) Jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 63. Blafre stof eller sengesæt, eller barnevognskæden...:-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 64. Jeg ville nok købe et fint forklæde til min datter :)

  SvarSlet
 65. Jeg vil bruge gavekortet på noget af det lækre stof, der er inde. mvh Dorthe

  SvarSlet
 66. Det måtte blitt stoff eller en lækker turkis tekanne :)

  SvarSlet
 67. hvis jeg er heldig så er det Blafre stof jeg vil købe :)

  så klart jeg er med :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 68. Jeg vil have det hele :-) jeg vil lægge samme beløb oveni så jeg kan bruge det dobbelte :-) og så vil jeg helt sikkert have sengetøjet.

  Bidronningen.blogspot.dk

  SvarSlet
 69. Jeg ville købe babysengetøj med ugler, og ranglen med uglen på og så en masse andre ting derfra! Hilsen Kirstine, knielsen@dsr.life.ku.dk

  SvarSlet
 70. Hvis jeg vinder, så vil jeg købe en af de lækre Teabag Teapots - har dog svært ved at vælge farven, for de er så fine hver især :-)

  lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 71. De søde dyr fra naturezoo ville skabe glæde på børneværelset. Giraffen og aben især. Krydser fingre.

  annasophiethomsen snabela gmail punktum com

  SvarSlet
 72. Sikke en fed side.... Hvis jeg bliver den heldige vinder, er jeg sikker på at jeg kan finde et eller andet til min skønne datter.

  vad_janne@hotmail.com

  SvarSlet
 73. Hvor er det en skøn give away.
  Tror jeg ville finde noget under lækkerier. Enten noget chokolade eller måske te.

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde en Mirenesse mascara(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/10/give-away-nr-15.html

  SvarSlet
 74. Åh, hvis jeg vandt ville jeg nok vælge en rangle til den kommende baby, og så måske noget lækkert the til barselsdagene :)

  SvarSlet
 75. Sikke en fantastisk give-away!:) Med lidt over 1 uge til termin skal pengene helt klart bruges på lidt babyforkælelse, og sådan et super sødt Blafre babysengesæt ville da ikke være dårligt.. og så et i juniorudgaven til min store pige også;):)

  SvarSlet
 76. Uhh en lækker shop! :-)
  Hvis jeg vandt ville jeg vælge dåser eller babysengetøj.
  Eller måske en lakridsjulekalender ;-)

  idapersson84@hotmail.com

  SvarSlet
 77. Uha så mange dejlige ting, men jeg er helt vild med krusene med de røde elefanter, så dem ville jeg købe hvis jeg vandt:-)

  SvarSlet
 78. Hvis jeg vinder ville jeg købe dåser, papir, kort, gavepapir, eller en julekalender.

  SvarSlet
 79. Hvis jeg er den heldige vinder - vil jeg vælge legetøj eller sengetøj ;)

  SvarSlet
 80. jeg ville købe en lækker te kande og noget lækkert Kusmi tea :)

  SvarSlet
 81. Hvis jeg vandt ville jeg (meget diskret) spørge min barndomsveninde hvad hendes ufødte søn mangler...dernæst ville jeg barmhjertigt bestille tingene på FIKST.DK og pænt overraske veninden med præmien, på en dag hvor lillemanden sparker moderen lidt for meget i mavsen, eller hvor kvalmen er trættende. Jeg ville selvfølgelig også se om der var en lille ting til den kommende moder (fx. the?)...bare fordi jeg kan og muligvis har været HELDIG ;0)

  SvarSlet
 82. Jeg ville elske å vinne så kunne jeg velge meg en teabag teapot i rød og kanskje litt Kusmi tea jeg også! Kjempefin butikk altså! :)

  SvarSlet
 83. Stof og gavepapir, så er min lykke gjort! Åh, hvor vil jeg gerne vinde.

  SvarSlet
 84. Hvis jeg vinder vil jeg overraske min kæreste med en voksenkalender - og hvis der er lidt tilbage, så skal der købes papir (til mig) for resten :)

  SvarSlet
 85. Hvis jeg er den heldige, så vil jeg vælge noget af det lækre lakrids fra Johan Bülow - det er så lækkert! :)

  SvarSlet
 86. Jeg er fuldstændig forelsket i Blafre stof, så det skulle jeg helt klart købe hvis jeg vandt. :)

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 87. Hej, jeg ville købe nogle af de fine babyting til lille guten der kommer til nov.
  Måske noget af det lækker te de har.

  SvarSlet
 88. Jeg vil købe noget fint til vores lille lejlighed på Chrsitianshavn - især trænger min datter på 6 mdr til at få sit eget hjørne i soveværelset. Det kunne pyntes smukt med flagranker og plakater.

  SvarSlet
 89. Jeg ville bruge gavekortet på den fine røde tekande http://fikst.dk/product/stump-teapot-roed-693/ , da jeg drikker rigtig meget te :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 90. Hvis jeg er den heldige, vil jeg gerne have en odentlig stak lækre karklude. Noget jeg er for nærig til selv at købe, men alligevel glædes over at bruge hver dag. Og måske lidt lækkert papir og et par lakridser :-)
  Kh/
  MS

  SvarSlet
 91. Årh sørens også, handlede lige derinde igår og så først rabatkoden nu :/. Så er jeg jo nødt til at gøre forsøget at vinde denne give away, det er bare de skønneste ting hun har og vil helt klart bruge det på Blafres skønne skønne stoffer og ting :D

  SvarSlet
 92. Hvis jeg skulle være så heldig, at vinde et gavekort, ville jeg helt sikkert købe lakridspulver fra Johan Bülow. Jeg har endnu ikke prøvet at bruge det i bagværk etc.
  Derudover er jeg vild med Wu & Wu's produkter:-)

  SvarSlet
 93. Hvis jeg vandt ville jeg købe en masse forskellige af Johan Bülows lakridser og lave en smags konkurrence for mine veninder :) 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 94. Kære Søs
  1000 tak for fantastisk middag;0)
  Uhh kan slet ikke vælge... Nok lækre sager til min gane og julekalenderen er for skøn!!
  Knus

  SvarSlet
 95. Kære Søs
  1000 tak for fantastisk middag;0)
  Uhh kan slet ikke vælge... Nok lækre sager til min gane og julekalenderen er for skøn!!
  Knus

  SvarSlet
 96. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på en af de fine termokander med grønne blomster. Den er så flot! Også måske en pixibog julekalender til mine unger!
  KH Karen

  SvarSlet
 97. nøj altså.
  Hvis jeg er så heldig at vinde - så vil jeg shoppe lidt sager til vores lille ny baby det kommer til november -
  måske en bamse ELMERS verden - og en fin madkasse :)
  vh
  Margit
  fra Creative Tail

  SvarSlet
 98. Jeg er helt solgt..
  Der er så mange lækre ting. Hvis jeg skulle vælge skulle det være det blå forklæde fra blafre eller pixi julekalenderen :-)

  Kh.
  Zabrina

  SvarSlet
 99. Hvis jeg vandt, ville jeg købe en ef de fine dåser, og fylde en med chokolade og te.

  SvarSlet
 100. Jeg ville bruge gavekortet på luksus tror jeg, lækker te, JB lakrids og måske lidt til knægten!

  Kig forbi min giveaway

  SvarSlet
 101. Jeg er altid på jagt efter notesbøger til studiet og disse er da virkelig lækre! Æsken med perler og en dåse ville nok ryge med i købet og måske lidt bambi-stof :-)
  Nu kan jeg godt regne ud, det er det store gavekort jeg skal krydse fingre for ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 102. Uha hvor er der mange lækre ting :-)
  The, olier og eddiker, lakrids, thermokanderne er så fede...
  Der er vist rigeligt jeg ønsker mig...

  SvarSlet
 103. Hvis jeg vandt, så tror jeg det ville blive en stor Elmer elefant bamse, og nogle bøger eller en madkasse.
  Men sengetøjet er også bare SÅ fint... Og plakaterne...
  Nej, det måtte blive en Elmer. Eller...

  rebeccathorup@hotmail.com

  SvarSlet
 104. Jeg har netop fundet frem til din hjemmeside, som bare har en masse lækre ting! Det er meget svært at vælge herinde for en kreativ sjæl, men hvis jeg var så heldig at vide et gavekort, vil jeg helt sikkert gå efter de fede retro vattæpper med de unikke blomstermønstre!

  Jeg vil helt sikkert kigge på siden med jævne mellemrum.
  madamblaa50@hotmail.com

  SvarSlet
 105. Meeeega sej hjemmeside med rigtig maaaaange lækre ting :))))) Hvis jeg vandt, så tror det bille blive sengetøj fra Blafre ...ummm :))))

  De bedste hilsner
  Karolina (http://carolpetril.blogspot.dk/)

  SvarSlet
 106. Den er nem LAKRIDS!!!!

  Åh jeg elsker lakrids....og så er der jo også bare et væld af andre lækre ting. Så ting med farver!

  SvarSlet
 107. Jeg ville vælge denne plakat blandt andet- og så skulle der helt sikkert puttes lidt Johan B lakrids i kassen også :) http://fikst.dk/product/plakat-cirkler-m-groen-536/

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte selvfølgelig - vh Janne L.

   Slet
 108. Sikke en FED webshop med en masse lækre ting! Det var bestemt et sted hvor man kunne shop amok :-) Det er ikke nemt at vælge, da der er så mange lækre ting på den hjemmeside, men hvis jeg vandt ville jeg nok vælge denne her skønne æske http://fikst.dk/product/favorite-things-aeske-926/ og denne her http://fikst.dk/product/madkasse-lilla-egern-6-stk-95/ samt noget lækker lakrids ;-)

  Med venlig hilsen Nanna Pedersen - Nannapedersen90@gmail.com

  SvarSlet
 109. hhmm... det er svært.. men da min pige på næsten 2 år, elsker at hjælpe med i køkkenet skal hun have det fine forklæde med brune elefanter. Fordi hun elsker "fanter" og fordi hendes mor godt kan lide det retro. Hun får allerede et fint bagesæt i fødselsdagsgave, så dette forklæde ville passe perfekt:-) Vi har nemlig planlagt at vi skal bage en masse julekager hele december <3

  Med venlig hilsen

  Rebecca (rebeccagreen1401@gmail.com)

  SvarSlet
 110. åhhhh mon ikke der så skulle nogle rigtig skønne dåser her hjem og bo hvis man blev en heldig vinder

  SvarSlet
 111. Ville klart investere i et af de fine deglingos tøjdyr - de er fine:-)

  Krydser fingre for at der ryger et gavekort denne vej..X

  kreariet@gmail.com

  SvarSlet
 112. Tusinde tak for ny inspiration til børn og hjem. Jeg har allerede forelsket mig i de firkantede dåser. Så et gavekort ville helt sikkert blive brugt på dem :)

  SvarSlet
 113. Jeg vil helt sikkert også gerne være med - og forestiller mig noget lækkert sengetøj fra Blafre :-)

  SvarSlet
 114. Hvis jeg vandt, skulle gavekortet enten bruges til nogle af de fine kreative ting til børn eller noget af Blafres skønne design

  SvarSlet
 115. Har aldrig stødt på denne webshop før, men vil helt sikkert huske på den, næste gang, jeg får behov for en barselsgave. Her er der da fuld mulighed for den bedste combi til både mor og barn.

  Skulle jeg være så heldig at vinde, ja så skulle noget af gavekortet helt klart gå til Johan Bülow Lakrids A - nok noget af det bedste jeg ved - de smager intet mindre end himmelsk... Resten af gavekortet skulle enten gå til Barbapapa spillet eller andre lækkerier som fx Kushmi The.

  louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 116. Ej hvor en lækker shop... Alle lækkerier både til børn og værtinde gaver I love it. Alt efter str på gavekortet vil jeg først købe den grå og lyserøde spilledåse ( håber de kommer på lager igen) de er så fine , hvis ikke vil jeg købe en barnevognskæde. Jeg bliver moster for anden gang og en lille mdr tid så gavekortet skal helt sikkert bruges på hende. Vi har ik så mange piger i familien endnu udover min egen datter så jeg er SLET ik i tvivl om at hun vil blive ligeså meget forkælet som vores datter gør. Til sidst hvis jeg vinder den store jackpot vil jeg forkæle min søster med de gode lakridskugler måske til de lange nætter hvor bebs holder dem vågen. Jeg håber og krydser... Fed fed give away;)

  SvarSlet
 117. Ihh, hvor er det hele fint! Det er jo næsten umuligt at vælge, men stof fra Blafre har længe stået på ønskelisten, så valget falder nok på det. :)

  SvarSlet
 118. puha det er jo slet ikk til at vælge men det ville nok bliver noget af det skønne sengetøj fra Blafre og noget stof ville også komme med i samme omgang. Det er jo noget så skønt.

  SvarSlet
 119. Super fine og lækre ting!!
  Jeg ville helt klart vælge noget af det fede stof!
  Hilsen Mette (Mette_green@live.dk)

  SvarSlet
 120. Hvis jeg vandt, ville jeg købe nogle af de fine plakater til min lille datter, som snart skal have sit eget værelse.

  SvarSlet
 121. Hvis jeg vandt ville jeg nok købe denne sjove bamse til min datter http://fikst.dk/product/original-lapinos-the-bunny-385/

  SvarSlet
 122. Hvis jeg er heldig, vil jeg rigtig gerne bruge noget på en af de fine nusseklude - Det mangler vi til vores kommende søn (termin 22. november) - kærligst fra Julie Maria
  www.klokkinder.blogspot.dk

  SvarSlet
 123. Sikke en masse fine ting. Jeg ville bruge gavekortet til et sengesæt til min datter, der snart er vokset fra junior dynen.. Eller måske en chokoladejulekalender;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, var lige hurtig nok
   Hilsen Louise
   Louiseogchris@hotmail.com

   Slet
 124. Uha, der er jo en masse skønne ting. Kan næsten ikke vælge - det ville blive et opgør mellem stof, gavepapir, sengetøj, wallstickers og voksduge.

  KH
  Maiken
  Maikenbp@gmail.com

  SvarSlet
 125. Helt sikkert et stykke Blafre stof -måske det med elefanterne. Men det kunne også sagtens blive en plakat, en fed drikkedunk, en lækker thehætte, ja mulighederne er mange:-)
  Ps. Kik forbi min blog, der er en lækker Kähler give away på højkant!

  SvarSlet
 126. ...et eller andet fra "Baby-afdelingen" til vores lille efternøler. <3
  For ti år siden syede jeg nogle kopier af "filurene" til barnevognen. De lever endnu og hænger over efternølerens puslebord. Anders, Anders, Anders og Anders hedder de....jeg har glemt hvorfor. ;-)

  SvarSlet
 127. Uh jeg tror jeg selv skal forkæles, evt. Med noget the, ellers kan det være min nevø skal have noget fra blafre....

  SvarSlet
 128. http://fikst.dk/product/karklude-stoevet-groen-kombination-731/
  er vild med farver!

  SvarSlet
 129. Uha hvis jeg nu skulle være så heldig at vinde, ja så skulle det være noget til en pakkekalender til min datter :)

  SvarSlet
 130. Hejsa. Jeg har ledt efter en tekande i laaaaaang tid, og nu ser det ud til at jeg har fundet den. Så hvis jeg vandt skulle det være Stump teapot og evt. krus med pindsvin. Så sødt! Hilsen Nina fra sytraad.blogspot.dk/

  SvarSlet
 131. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, tror jeg umiddelbart, at jeg ville vælge noget af det skønne Blafre stof (som jeg i forvejen har med de røde elefanter), for man kan jo altid bruge mere lækkert stof, ik' ;-)

  SvarSlet
 132. Uh, bare det blir mig, - kan nemlig godt li den kære butik FIKST, og jeg bor heldigvis ikke så langt fra den fysiske butik. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg vælge Blafre stof med ugler, små ting til ungernes julekalendre og lakrids til manden og min egen mave.
  Karen

  SvarSlet
 133. Skulle jeg være så heldig, vil jeg helt klart vælge af de skønne stoffer

  SvarSlet
 134. Jeg ville bruge gavekortet som en del af Bissens julegave - måske bare pixi julekalenderen, eller stof, eller et billed

  SvarSlet
 135. Plakater og måske lidt lakrids MUMS

  SvarSlet
 136. Uhh ha den var svær - hvis jeg vandt ville jeg købe enten blafre dåser eller sengetøj med elefanter til Dullen i huset eller nogle af de skønne billeder til Bassens værelse, eller lækkerier til mig selv og manden... hmmm... der skal vist tænkes godt inden der bliver valgt, de har SÅ mange fine ting :)))

  Krydser i hvert fald fingre ;)

  SvarSlet
 137. Hvis jeg vandt ville jeg købe sengetøj til en venninde der lige er blevet alene med en lille størrelse på 3 år. hvis der så var mere tilbage af beløbet, ville jeg vælge noget lækkert til min egen stue :-)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 138. Skønne skønne ting:-) hvis jeg var den heldige vinder ville jeg vælge Robot Vimplen, gul/brunt sengetøj med elefanter eller en nusseklud til mindste drengen i familien:-) Ville være skønt at kunne forkæle ham med lidt nyt:-) ..jeg kan slet ikke stå for robotprintet på vimplen - så fint - jeg kan se det for mig over hans lille seng:-) Krydser fingre:-) god dag:-) kh. Mette

  SvarSlet
 139. Sikke da en skøn, skøn shop! Godt, jeg ikke har nogle penge! Hvis jeg vandt skal jeg bare finde ud af, hvordan jeg vælger, hvilke herligheder, der skal blive mine. Det kunne være: plakat m/ racerbane,
  termokande m/ grønne blomster,
  blafrestof, pixibog-julekalender, taske m/orange blomster eller noget helt andet.

  SvarSlet
 140. ih hvis jeg var så heldig at kunne få lov vælge, skulle det være den gule termokande med bambier :)
  vh avi

  SvarSlet
 141. Jeg ville gå efter seje madkasser og nok liste lidt Bülows lakrids i pakken til mig selv :-)

  SvarSlet
 142. I like the suitcases and bedding.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 143. brune blomstrede blafreelefanter :-P :-P
  mariaskywalker@hotmail.com

  SvarSlet
 144. Det er da bare enormt svært at vælge... Men dåserne er ret fine. Og den blå teabag teapot. og plakaterne. Og blafre stoffet. og jeg kunne vist blive ved :)

  SvarSlet
 145. Stof eller plakater - eller lakrids til mor :)

  SvarSlet
 146. Det bliver nok svært. Tror det bliver Blafre sengetøj m. brune elefanter på :-)

  SvarSlet
 147. Umiddelbart ville valget stå mellem karklude, lakrids eller eddike:)

  SvarSlet
 148. Jeg ville købe Blafrestof! Og notesbøger.

  SvarSlet
 149. Der er meget rigtig lækkert at vælge i mellem - skal det være en skøn lille teapotte til mig eller Barbapapa spil til lillepigen, hmmmm.

  Men dejligt med en sådan give away :)

  SvarSlet
 150. Det er godt nok svært at vælge, men hvis jeg er heldig bliver det nok en chokoladekalender eller måske te og gavepapir.
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 151. der mangen lækker ting til ungerne men tror jeg ville forkæle mig selv med et sengesæt det altid ungerne der bliver forkælet

  SvarSlet
 152. HVis jeg vandt, så ville jeg vælge Deglingos, til mine smukke unger.
  Blafrestof til at sy babytøj til min allerkæreste veninde, som snart skal føde.
  Og ikke mindst Lakrids-chocolade til min aller dejligste mor. !!!

  SvarSlet
 153. Hvis jeg vandt, vil jeg købe et par darlaheste og nogle skønne dåser

  SvarSlet
 154. Kan vist lige nå at være med og tror jeg ville købe nogle lækre madkasser:-)

  SvarSlet
 155. Uhh kan da lige nå at være med;) hvis jeg vinder må de være det lækre stof fra Blafre der kommer i kurven:)

  SvarSlet
 156. Så mange fine sager. Jeg ville nok vælge sengetøj eller stof....eller lidt lækkert fra Johan B.

  kh

  SvarSlet
 157. Så mange fine ting - jeg ville gå efter dåser i mærket Blafre ;O)

  SvarSlet
 158. Hei, om jeg er så heldig å vinne ville jeg valgt produkter fra kategorien "Lækkerier". Det er ikke så ofte jeg gjør noe for min egen del, og det kan være deilig å lage litt ekstra kos for seg selv...

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlet
 159. hej :) uh, det ville være svært at vælge, men mon ikk sengetøjet fra blafre vllle være godt :)

  sarah_baasch@hotmail.com

  (hyggetroldebo) kig forbi, hvis du lyster :D

  SvarSlet
 160. Jamen det er jo som at slippe et barn løs i en slikbutik...jeg vil gerne have for 25 øre stof, for 25 øre bambi-thermokande, for 25 øre uglewallstickers, for 25 øre notesbog, for 25 øre det hele...åh hvor kan man dog ønske sig at være heldig at vinde:) Hilsen Marlene

  SvarSlet
 161. Fin, fin give away :) Hvis jeg vandt skulle indkøbskurven fyldes med lækre wellness produkter fra sæbeværkstedet, en af de fine termokander fra blafre design og nogle lækre sager fra Wu og Wu. Ih, hvor jeg håber jeg er den heldige :) Klem Kamilla

  SvarSlet
 162. Jeg tror jeg ville bruge gavekortet på en eller 2 af de super flotte RikkiTikki heste.

  SvarSlet
 163. Puha - der er meget at vælge imellem.
  Men hvis jeg nu var så heldig, så vil jeg vælge Chokoladejulekalenderen 2012 eller en lilla ugle termokande og en pindsvine nøglering :D

  SvarSlet
 164. Sikke nogle lækre sager. Svært at vælge, men jeg ville nok vælge noget fra det skønne Blafre :-)
  Venligst Lisa

  SvarSlet
 165. Puhhh det er svært... Jeg tror det ville blive nogle af de flotte krus, eller en tepotte, eller plakater til drengens værelse, eller en thermokande, eller madpakke og drikkedunk; eller eller eller...

  Tror det ville blive tepotten, ej jeg ved det virkelig ikke, det bliver svært at vælge

  Mvh FruFalkenberg

  SvarSlet
 166. Uh så fin en Give Away, og så opdager jeg den først 2 timer før lukketid... Skynder mig... Jeg vil så gerne vinde, så jeg kunne købe ny akryl-vinter dug til spisebordet. Er der flere penge at snolde for skal Sigurd-tumlingen have sig en ny madkasse eller en lille super fin kuffert. Krydser fingre (og tæer) ... Så mange fine ting i shoppen...
  ullasannemand@yahoo.dk

  SvarSlet
 167. Så mange fine ting......
  .....Hvis jeg var så heldig:O) Så ville jeg vælge en af de små tasker med ugler. De fine tekander.....også Rosa's kagebog som er min datters idol!
  krydser fingre

  Bedste Hilsner

  mettego@hotmail.com

  SvarSlet
 168. Uhh en lækker hjemmeside. Det gør det jo lidt svært at vælge. Noget stof, sengetøj eller en termokande. Eller slik, eller......
  Håber....
  mvh. Christina
  ckrarup@dsr.life.ku.dk

  SvarSlet
 169. Uha - der er så mange lækre ting, men jeg tror, at det bliver et af de fantastiske sengesæt fra Blafre...

  SvarSlet
 170. Daaser og lakrids:-) Venlig hilsen Kirsten (cina.saas@gmx.ch)

  SvarSlet
 171. Så bliver jeg da lige nød til at være med. FED side! Jeg ville både købe Kusmi the, litografi med elefanter, pung med elefanter, chokolade og og og... :D

  SvarSlet
 172. Kunne godt bruge en fin madkasse til Alba, som hun kan få med i dagpleje..:) Uh... Håber at jeg vinder...:)

  SvarSlet
 173. Nøj, der er mange fine ting! :-) Først og fremmest ville jeg købe en af de fine termokander. Det er nemlig for nyligt lykkedes min 2-årige at sætte ild til vores og det kunne den altså ikke holde til! Og når jeg nu alligevel var der, så ville jeg snuppe lidt fra Johan Bülow med i samme omgang. Og noget sengetøj. Og noget stof. Og nogle dåser. Og madkasser. Og. Og. Og...

  SvarSlet
 174. Uh.. Håber jeg når det - og ikke mindst er den heldige;) Sikke en masse lækkerier derinde! Jeg ville nok ende på lakridslækkerier til de voksne og noget blafre til tøserne (stof og/eller drikkedunke, madkasser og lign..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 175. Hold da op en lækker præmie :). Jeg synes badedyrerne er ret fine. Dem ville jeg vælge til den bette, og min store dreng skulle klart have værktøjskassen, den har han længe ønsket sig.

  Byboern/ Tine

  SvarSlet
 176. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil gerne have stof, dåser, plakater, te, lakrids og en masse af de andre fristelser:)

  SvarSlet
 177. Sikke en lægger webshop, man kunne jo købe sig fattig hvis man gav sig selv lov. I første om gang ser jeg om jeg ikke kunne være heldig at vinde et gavekort. Hvis jeg vandt ville jeg nok bruge det på noget blafre stof eller papir eller dåser eller ...... Jeg ved det virkelig ikke nu.

  - Helene

  SvarSlet
 178. Uhh det skulle da helt klart være en ny madkasse til min datter - har lige fået af vide af hende til aften, at den hun har nu er alt for lille ;o) Der skal flere madder med ;O)
  Pernille
  pillesk@live.dk

  SvarSlet
 179. Jeg når lige at være med... :-)
  Jeg ville vælge badedyr fra Skummis, plakat fra See You Later og mon ikke der også ville ryge lidt the og lækkert lakrids i kurven.

  SvarSlet
 180. jeg hiver meg med i siste liten. Ønsker å bruke et eventuelt gavekort på blafre stoff

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...