onsdag den 24. oktober 2012

Julen er reddet...

I hvert fald den del, der hedder julekalender til Karen :-)

Jeg synes, det er mega svært at finde noget, der giver mening for en 2-årig, som ikke aner hvad jul er endnu?

Men hos Rikke fandt jeg svaret! Fikst.dk har nemlig denne fantastiske Pixi-julekalender med 24 pixibøger - en til hver dag - med en fortløbende historie om livet i julemåneden i den lille by Vorby. Se DET er lige noget for en 2-årig, der elsker at høre historie! Og når mormor med garanti kommer med en chokoladekalender - ja, så kan den lille vist ikke klage, hva'?

Synes du også at det er en god idé, så kan du finde den her.

9 kommentarer:

 1. Den så jeg også i sidste uge hos arnold busk, den må vi også eje.... Jeg eeelsker pixi-bøger!
  Kh Mia

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det en god ide...;0) Når Karen bliver lidt større vil Shanes julekallendere for red barnet måske være et hit? Glædelig for Jul Mette<3

  SvarSlet
 3. Super fed ide. Jeg har en ide om at vi skal have fat i den julekalender man kan få fra Shanes verden, til min søn på 5

  SvarSlet
 4. Den er sååå fin!!! Har sendt linket videre til min søster og svigerinde der har børn mellem 2-7 år.
  Synes dog at min lille Conrad (som stadig er i maven) er lidt for lille endnu :-) Men super dejlig idé!
  Man kunne også lave den selv - ved at finde 24 pixibøger på marked/genbrug og så pakke de 24 bøger ind og hænge dem fint op; koncept: at læse en pixihistorie hver dag i december :-)

  SvarSlet
 5. Ej den så jeg også på i går, bare i bog & idé....

  SvarSlet
 6. Denne fantastiske gigantiske julekalender har jeg også købt. Mine piger på 8 og 5 1/2 får også denne julekalender. Sille kan læse og Emma som går i 0.klasse er i fuld gang med at lære kunsten at læse, så kalenderen er helt perfekt. Så får de de både en julekalender og øver at læse- super. Vi har og PIXI alfabetet med en bog pr. bogstav genialt.

  SvarSlet
 7. Man kan få den i Arnold Busck til kun 199.95 kr.

  SvarSlet
 8. Når Karen bliver lidt ældre, kan jeg kun anbefale Shanes Byg-selv kalender. Den var et kæmpe hit herhjemme sidste år, og den nye er allerede bestilt. :-) Så vi ikke står i samme situation som sidste år. ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...