tirsdag den 2. oktober 2012

Fremdrift!

Det begynder at ligne noget over i huset :-) Stadig rod, støv og mere rod, men det begynder at tage form. Men på 4 dage er der nok også lagt små 100 timer derovre, så man skulle også gerne kunne ane lidt fremdrift :-)

I får lidt billeder, hvis nogen skulle være nysgerrige. Og mails mm. prøver jeg at få svaret på i aften, hvor jeg IKKE skal over i huset :-) I dag har jeg haft fri fra arbejde og istedet smidt små 100 kg. mørtel på væggene i mit kommende krearum og derefter filset det hele! Jeg er blevet helt ferm med en mureske - hvem skulle have troet det? Her kan I se lidt af den gamle væg dernede sådan midt i arbejdet - og så et fra da jeg var færdig. Og hele rummet er færdigt, så jeg er rigtig godt tilfreds med dagens indsats :-)


Min mand - ja, han har sammen med svoger væltet væggen mellem køkken og stue. Og ikke mindst har han kørt uanede mængder murbrokker på genbrugsstationen. Her lidt billeder fra lav-hul-i-væg-og-riv-den-ned-processen! Og som I kan se, er stuen nu spartlet med den grønne!! spartelmasse over det hele.... så der er ved at være klar til filt og maling.Og så blev der ryddet op!Og trappeopgangen nærmer sig også klarmelding til filt mm.!
12 kommentarer:

 1. Hold da op, i har da fået lavet en masse på kort tid.... det skal jo være skidt før det bliver godt...

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fremskridt! Det bliver da bare helt vildt lækkert :) glæder mig til at følge med,og i sær til at se billeder af processen

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 3. I er da godt nok aktive - er helt vild med det gelænder på trappen. Det skal nok blive super godt.
  God arbejdslyst til jer alle.

  SvarSlet
 4. Hold da op en masse i har nået siden jeg så det søndag:-), det bliver så fedt:-), er vild med at væggen mellem køkken og stue er væk:-). Og så lidt misundelig på det krearum der ikke skal deles:-)

  Knus

  SvarSlet
 5. Åh det ser bare labert ud, jeg er kun lidt mere misundelig nu.

  SvarSlet
 6. For pokker knokler.....den trappe er jeg helt vild med

  SvarSlet
 7. Hold fast der er meget arbejde, go forward

  SvarSlet
 8. Der er bare noget helt vildt fedt over at rive ned og starte på en frisk, bygge noget nyt op og sætte sit eget præg på det....hvor blir det spændende at se hvad i får lavet :-)

  SvarSlet
 9. Fedt at følge med i processen :)

  SvarSlet
 10. God arbejdslyst Mette! Håber I når meget inden I flytter ind og hverdagen rammer igen .-)

  SvarSlet
 11. Sikke et projekt I er gået i gang med, men lur mig om ikke det bliver godt meget meget snart?! Glæder mig godt nok til du kan vise indretningsbilleder fra det skønne hus :-)

  SvarSlet
 12. Jeres trappeopgang bliver super smuk. Charmen kan ikke købes for penge. Mon det er et ældre hus I har købt Jer? Trappeopgangen minder meget om vores fine byhus fra 1927!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...