mandag den 22. oktober 2012

Lidt for lækker...

Min loppe-faster har gjort det igen! Skaffet en ting på min uendelige loppe-ønskeliste. Denne gang er der nærmest tale om kronen på værket, prikken over i'et, flødeskummet i den varme kakao..... En fejlfri og überlækker Lyngbyvase af gigantiske dimensioner. 25 cm. høj og alle mine små buketter drukner i den. Men jeg skal nok finde det helt rigtige indhold :-)

Indtil videre får I et billede fra morgenes mørke af den tomme vase i min vindueskarm. Den har selskab af mine grønlandske tupilakker, og jeg har været forbi den flere gange her til morgen for bare liiiige at røre lidt ved den :-)

Er den ikke bare smuk?

Og hvis der er nogen specialister i Lyngby Porcelænsfabrik derude, så kunne jeg godt tænke mig et lille foredrag om stempler mm.

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare smuk og meget stoisk! :D Glæder mig til at se den med det "rette" indhold ;)

  SvarSlet
 2. Den er bare fin;0) Ville putte lange hvide liljer i hvis den var min. Er selv på udkig efter lyngbyvaser... Men har endnu ikke været heldig...

  SvarSlet
 3. Hvor et den fin, sikke en dygtig loppe-faster du har......

  SvarSlet
 4. Smuk....og suuuk...jeg startede med bare at ønske mig et par stykker, nu har jeg 4 og vil bare ha fler'!! min veninde er også heldig at have dem i mange størrelser også en stor stor gulvvase...ih, de er så fine.
  Tillykke med din, hvor meget måtte du/hun give for den?
  KH Mia

  SvarSlet
 5. SMUUUUUK Mette!! Min mor har også en skøn samling og har allerede givet mig 3 :) Hun er yderst gavmild og jeg elsker dem.

  SvarSlet
 6. uh- stempler og keramik- har faktisk lige siddet godt 4 timer og surfet på det.... mener jarmersantik havde en stempel oversigt- men siden tager lige "lidt" tid at overskue :-) mon du er ved at være klar til lidt BRIOtog og skimmer på det lækre gulv? ;-) jeg kører rundt med det i bagagerummet - så fylder det jo ikke andet steds!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...