mandag den 8. oktober 2012

Stilhed - men i live!

Selvom her er stille - meget stille - så er jeg i den grad i live! Min krop værker efter alt for lidt søvn, alt for meget hårdt arbejde - og ikke mindst alt for meget uvant arbejde.

Aldrig har der været så stille her på bloggen - og jeg savner jer alle sammen helt vildt! Men med de ambitiøse mål vi har sat for vores husprojekt med deadline på lørdag - ja, så må det være sådan lige nu :-)

Men lige lidt billede (og ja, de fleste er taget de sene aften- og nattetimer) - så I kan følge lidt med i processen :-) Der er sket rigtig meget - og her lidt af det!

Tæpperne er kommet af i hele hytten og de smukke gamle gulve er kommet til syne. Nu venter de på kærlig behandling af gulvmand onsdag :-) Der er dog lige trappen her, hvor vi kæmper for at få tæppet af - nogle har valgt en MEGET kraftig lim i tidernes morgen!

I stuen er der blevet hvidt! Væggene er fuldspartlede, der er sat filt op, der er grundet og malet første gang. Vinduerne har fået grunder og to gange maling - og mangler det sidste lag!

De to steder i stuen, hvor der i tidens løb har været vægge er blevet fikset med nye brædder.... de venter også på en kærlig hånd af gulvmanden...

7 kommentarer:

 1. Ja, det er da godt nok helt vildt "så stille" der har været her:-)Hvor bliver det spændende med huset, det må være fantastisk at gå og forestille sig hvordan møblerne skal stå, hvor billeder skal hænge osv. Glæder mig til at se mere. Fortsat god arbejdslyst. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi

   Jeg lover dig, at det er vildt. Lidt for vildt :-) Men jeg er sikker på, at det er det hele værd, når vi sidder i vores nye hus lørdag aften!
   Og JA - jeg glæder mig så meget til at indrette :-)

   Kh. Mette

   Slet
 2. Det ser da rigtig ud til, at I er kommet på arbejde!! Det skal nok bliver superlækkert! Jeg glæder mig til at se mere. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne - og jeg skal nok vise mere lige så snart jeg har mere at vise :-)

   Kh. Mette

   Slet
 3. Lidt er fuldt af udfordringer...her er ist en af dem...fortsat god arbejdslyst. Hilse Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - udfordringer er der masser af :-) Men heldigvis kan de løses ;-)

   Kh. Mette

   Slet
 4. uuuuuuha kender godt den fornemmelse i kroppen med for lidt søvn, for meget hårdt arb.....

  vi er selv lige blevet færdig med at renoverer det har været en sej men fed omgang i en pærevælling.....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...