torsdag den 4. oktober 2012

Oh my - sikke en gave!

Og ja - jeg taler om BOGEN, som alle taler om. Aldrig har jeg set noget sprede sig med så stor fart, som interessen for denne bog? Og i går endte jeg så med selv at købe den, da jeg havde en masse transporttid til og fra Bruxelles, som jeg nysgerrigt endte med at bruge på at vende sider, sluge ord, fnise højlydt og ikke mindst rødme!!

Og ja - den handler om sex. Og nej, der skjules ingen detaljer. Og ja, man er faktisk lidt pinligt berørt ved at sidde med den i fuld offentlighed - et blik på forsiden og alle ved jo, hvad det er man læser :-)

Men den handler om så meget mere - så uendeligt meget mere. Og mest af alt handler det om et tabu. For sådan noget indrømmer man da ikke, at man læser?

Jo - nu gør man - og det kan vi takke E.L. James for. Og jeg er sikker på, at millioner af kvinder i deres stille sind takker hende. Måske de endda inspireres til at lære nye sider af dem selv at kende?

Jeg er virkelig begejsteret over, at nogen har formået at ophøje ugebladsnovellerne, de grå sider og godnathistorien fra Woman til noget vi alle sammen vedstår at læse.

Så - now I said it - JEG har læst den! Jeg var VILD med den. Jeg HAR købt 2'eren. Jeg kan IKKE VENTE med at komme igang.

Har du læst den?...... (Jeg er virkelig spændt på dit svar....)


26 kommentarer:

 1. Kender intet til den, men det må jeg da se at gøre noget ved, kan jeg høre.

  SvarSlet
 2. Hjemme hos os har jeg en "affære" i øjeblikket, og han hedder Christian Grey ;-) - YES YES jeg har læst den, og den er intet mindre end fantastisk!!! Men sikke en træls slutning, så nu skal jeg BARE ha´fat i 2´eren. Er den allerede kommet i butikkerne?

  SvarSlet
 3. næ så heldig har jeg ikke været, har ikke penge til at købe den og jeg står som nr 21 i en kø på biblioteket, men det bliver nok min tur en dag til at læse den :)

  SvarSlet
 4. jeg har ikke læst den endnu, er lige midt i den sidste bog af camilla läckberg, men når den er færdig, så går jeg igang... den ligger og venter her hjemme.

  Og nu hvor jeg opdagede at 2'erne kan købes fra imorgen, så må jeg også ud og eje den... fornemmer man meget gerne vil læse viderer i en fart:-)

  Og jeg glæder mig til at læse den.

  SvarSlet
 5. Har godt nok hørt meget om den, men ikke nået til at læse den endnu. Om det kommer en dag ved jeg ikke helt, har været gået total i stå med at læse boger de sidste 2 par, i stedet bruger jeg en masse tid ved mine symaskiner.

  SvarSlet
 6. Jeg har læst den første på dansk. Nummer to på engelsk og er nu ved nummer 3. Der kommer mere og mere substans i historien som man kommer videre i bøgerne og JA - jeg er også SOLGT... Jeg startede med at læse den på flyet til Wien i starten af september og jeg sad med røde kinder og krydsede ben hele vejen derned... fnis fnis ;0)

  SvarSlet
 7. Uh ja... Og jeg var nødt til at downloade de to sidste bøger til min telefon med det samme, så jeg kunne få det hele med... Kunne SLET ikke vente på at de kom på dansk :)

  SvarSlet
 8. He he jo er skam læst, har triologien på min iphone.. Godt nok på eneldk men den eg let læst...og Mr Grey er da så HOT !!!

  God fornøjelse og skam dig ikke over de røde kinder ;0)

  SvarSlet
 9. Jeg har ikke hørt om den boken jeg , men nå ble jeg nyskjerrig hmmm.

  SvarSlet
 10. Den står på min ønskeseddel...og jeg har fødselsdag liiige om lidt:-) Så jeg håber virkelig at jeg får den - er sku frisk på sådan en gang husmoder porno, hi hi:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 11. Jeg er i gang med den første, og har en små 10-20 sider tilbage :-)Jeg ville så gerne læse den færdig igår aftes, men mine øjne lukkede sig lige pludselig.

  SvarSlet
 12. Oh yes! Købte den på udgivelsesdatoen og aftenen efter havde jeg vendt den sidste side....
  Blev glædeligt overrasket i går, da jeg så at 2'eren kan købes fra i morgen! Kan ikke vente!

  SvarSlet
 13. Den bog er bare fantastisk.

  Jeg læste den på 1 dag. Og også bog nr 2 (på engelsk) på 1 dag.

  Det er guf!

  SvarSlet
 14. Jeg tror simpelthen at jeg er nødsaget til at få købt de bøger til min kindle (så kan man heller ikke se, hvad jeg læser og derfor ingen grund til flovhed:-))

  SvarSlet
 15. Er i gang :)
  Og ja jeg er hooked!!!

  SvarSlet
 16. Ja, jeg har læst den! Faktisk har jeg læst DEM! For jeg måtte da lige se, hvad det var for noget og stod så og overvejede, om jeg skulle købe alle tre i boks-sæt eller bare nr 1. Købte nr 1 for ville da ikke stå med tre bøger, hvis det var noget bras. Men altså, meget kan siges om lødighed, skrivemåde etc, men jeg var altså hooked. Og MÅTTE vide hvad der skete videre. Også selvom Anastasia virkelig irriterede mig. Så jeg købte straks nr 2 og 3 som jeg også slugte på ingen tid. Og nu har jeg fred i mit sind, for jeg ved, hvad der videre skete. ;-) Og har lånt bøgerne til min søster som inspiration - de vil nemlig gerne have et barn til. ;-)

  SvarSlet
 17. SELVFØLGELIG har jeg læst den :)
  Synes, som dig, at den er revolutionerende i den forstand, at den legaliserer vi kvinders seksualitet på en rigtig fin måde. Dog synes jeg, selve historien er lidt tynd, men det er måske heller ikke det vigtigste her.
  Og skal da helt sikkert læse 2'eren - en date med Christian Grey siger man da ikke nej til ;)

  SvarSlet
 18. Jeget venter på at en venninne skal lese ferdig, så jeg får låne den. Ser frem til det :-) Jeg har en giveaway, kanskje du vil være med?

  SvarSlet
 19. Har lige købt den og skal til at læse den, er ret spændt på det :-)

  SvarSlet
 20. yes jeg har læst alle 3! Og jeg er også helt vild med historien. Jeg giver dig helt ret, den handler om SÅ meget mere om sex. Det er en rigtig god kærlighedshistorie, lige meget spænding, romantik og ægte kærlighed....fantastisk!

  SvarSlet
 21. Endnu ikke læst, men er blevet anbefalet det på det kraftigeste :-)

  SvarSlet
 22. Har også slugt alle 3 bøger:) Glæder mig rigtig meget til de kommer på det store lærred, har faktisk allerede en aftale med en veninde om en tøsetur i biffen til den tid:)

  SvarSlet
 23. Jeg har læst første bind og netop bestilt de næste to -
  2. del bliver udgivet i morgen og sidste del den 11. okt. Jeg kan næsten ikke vente!!! Og ja ja, den er ikke noget litterært mesterværk og måske får den kære Anastasia Steele lige lovligt mange orgasmer, men pyt! I love it!! Jeg fniser!! Jeg rødmer!! Jeg underholdes!!

  Lige et lille tip til jer, der stadig ikke har læst den første og/eller købt fortsættelsen: På http://www.bladkiosken.dk/plusbog/ kan man købe dem meget billigt og man behøver ikke være medlem udover den første uge, som kun koster 19,-. Der har jeg lige bestilt de næste 2, så ville lige dele tippet. Det håber jeg er ok, Mette :)
  Så nu venter jeg bare på posten, som gerne må skynde sig lidt - ellers får de med pisken :D

  SvarSlet
 24. Er jeg den eneste som har svært ved at se ud over hvor dårligt skrevet bogen er? Troede først deg var oversættelsen som var gal, men Nix;-) men god underholdning er det skam;-)

  SvarSlet
 25. Måske er det bare fordi at historien minder mig for meget om twillight, og dem er jeg ikke fan af. Sorry;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...