fredag den 19. oktober 2012

Lækkerier på sengen!

Da jeg faldt over dette fantastiske stykke stof på Etsy, røg det helt automatisk i kurven og i mine drømme så jeg det for mig som sengetæppe i mit nye soveværelse. Og siden har det så ligget i flyttekasser i mange måneder, men i går dukkede det endelig op, og det blev straks lagt på. Og det passer perfekt!

Det har nøjagtig den gule farve, jeg drømte om, og det grafiske mønster er bare lækkert og helt rigtigt. Og at det så har 50 år + på bagen - ja, det gør det bestemt ikke mindre fedt :-) Jeg frydes over, at mennesker gemmer og passer på sådanne skatte.

Som I måske kan fornemme bliver min boligindretning med tekstiler fra 50'erne og 60'erne, mens alle de fantastiske 70'er prints hører til i mit krearum og i mine kreationer :-)

Karen sneg sig med.... hun skal selvfølgelig også følge med i alt det nye :-) Hun er dog lidt sur her, fordi hun ikke må hoppe i sengen!

Og husk at det er sidste chance i dag for fri fragt i shoppen ved køb for minimum 200 kr. Du skal bruge rabatkoden "FRIFRAGT" ved betaling, for at opnå rabatten :-)
6 kommentarer:

 1. Wau det er smukt! Man blir virkelig glad af at kigge på det :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op det er smukt og velholdt! God kup :o)

  SvarSlet
 3. Uha det er da da bare så fint... ha en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Smukt!! Både farve og mønster er så smukke!

  SvarSlet
 5. Mmmmmmm, Mette! Det matcher også din blog-baggrund ;-)Det bliver SÅ SUPER FLOT hjemme hos jer!

  Dejlig dag videre!

  Knus fra Marthe

  SvarSlet
 6. Hej Mette,

  Superfint tæppe :-)

  Jeg bestilte et par pernille corydon øreringe med fri fragt hos dig i går - kan det passe der ikke kommer en ordrebekræftelse?

  :-) Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...