onsdag den 31. oktober 2012

Det sidste rum...

Der er et rum tilbage i huset, som vi mangler at få styr på. Nemlig Isabellas værelse. Hun har været 1 måned i Indien med sin mor på rundrejse, og hun kommer hjem i morgen :-) Karen savner sin storesøster som en gal, og kan næsten ikke vente, til hun kommer. Men.... hendes værelse ser lige nu sådan ud. Men lige om lidt, så går jeg i krig, så hun kommer hjem til hendes nye hjem og et fint nyt værelse :-)

De sidste par dage er værelset blevet malet og klargjort, og som I kan se, fik gulvene også en tur sammen med gulvene i resten af huset. Det bliver så lækkert. Hun havde 4 kvm. i lejligheden - nu har hun 20!

He he - og som I kan se, er vinduerne i kælderen teenagesikrede. Det hygger vi en del over...10 kommentarer:

 1. godt med teen sikre vinduer;o) så skal der bare en hængelås pøå ydresiden af hendes dør og så er i sikker på at hun ikke render nogen steder *høhø* glæder mig til at se det færdigt.

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt værelse det kunne blive til... men - tremmer for vinduerne, i en kælder hvor der skal sove et barn (for det antager jeg..), er det forsvarligt? Jeg tænker HVIS nu der giver ild og hun skal ud?
  Er kælderen overhovedet godkendt til beboelse så?

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se det færdige resultat - for tvivler ikke på at du når at få det færdigt og super lækkert til tøsen kommer hjem i morgen :)

  Men som Alice, tænker jeg også fluks på faren ved brand, men der er forhåbentlig udgang på anden vis fra kælderen ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 4. Blot lige en beroligende kommentar :-) Tremmerne er på vej ned - for selvfølgelig skal man kunne komme ud af vinduet :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Ha ha ha, hvor cool med tremmer for vinduerne ... Det skal nok blivet et skønt rum :-)

  SvarSlet
 6. Nej kældre må ikke bruges til beboelse. Heller ikke hvis der ikke er tremmer for vinduerne

  SvarSlet
 7. Som udgangspunkt ikke som beboelse. Det skal være godkendt af kommunen. Mange ejendomsmæglere sælger huse med 'beboelse' i kælderen, som i langt de fleste tilfælde ikke er lovligt. Bare vær opmærksom der på og sikre flugtvej.

  SvarSlet
 8. Kære alle

  Tak for jeres hilsner. Værelset er blevet super lækkert, og jeg glæder mig virkelig til at vise Isabella det i eftermiddag.

  Og mht. kældere og beboelse - det ved vi vist alle, hvordan det er :-) Så det er der vist ingen grund til at bruge krudt på.

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du vil være overrasket over hvor mange der tror de har købt et hus med lovlig beboelse. Men ef helt sikker på I har styr på det. Rigtig meget held og lykke med det nye hus og alle værelserne ;)

   Slet
 9. GLÆDER mig til at se resultatet!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...