tirsdag den 16. oktober 2012

Mit nye krearum!

Jeg er i den syvende kreahimmel! I kan nok alle sammen sætte jer ind i, hvordan jeg har det med at være gået fra ingen plads til krea til små 20 kvm., der er MINE - og kun mine!

Jeg tager mig selv i at knibe mig selv i armen af bare glæde - det er simpelthen en af mine store drømme, der er gået i opfyldelse :-)

Og alle timerne med at hakke gulv op, hakke vægge ned, filse vægge op og lægge nyt lækkert betongulv - ja, de er da bare det hele værd, nu hvor alle herlighederne er pakket ud og kommet på plads i mit nye domicil! Yay!!!

Der mangler selvfølgelig stadigvæk lidt opbevaringsløsninger, noget lys, der skal sættes op, nogle ledninger, der flagrer, lidt maling af noget træværk... og lidt af mit touch - men rummet er her - og det er mit :-)
31 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dit nye rum....

  SvarSlet
 2. Ja det rum kan da gøre enhver misundelig...hvor er det lækkert. Er sikker på at du nok skal få tiden til at gå i dit rum :)

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert. Bliver bare lidt misundelig ;-)

  SvarSlet
 4. Ih Mette, hvor er/bliver det fedt, stort tillykke. Du må vise frem 'live' en dag!!
  Jeg drømmer også om sådan et krea-rum en dag... Men det må nok blive ved drømmen, da vi ikke har planer om at flytte.
  Ha en dejlig dag.
  Kh Mia

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn hule du nu endelig har fået dig. Det må være helt kanon :)

  SvarSlet
 6. Yes - kan godt forstå at du jubler - det bliver dejligt at indtage dit krearum, mon du nogensinde kommer ud derfra igen :)

  SvarSlet
 7. Meget flot blog du har. Glæder mig til at følge den. Håber at du få lyst til også at tage et kik på min blog. Jeg har nemlig også lavet nogle søde håndarbejder. BL.a nogle søde baby sko med hunde som du sikkert også syntes er søde. Hilsen Annette

  SvarSlet
 8. det er jo et drømme rum :)
  stort tillykke med det nej nej jeg er slet ikke misundlig hehe

  SvarSlet
 9. FEDT siger jeg bare. Glæder mig til den dag hvor det bliver min tur.

  SvarSlet
 10. En hver krea piges drøm, sit eget krearum! Er overhoved og slet ikke på nogen måde misundelig...nej faktisk slet ikke;-)

  SvarSlet
 11. Nu er det jo ikke tilladt at være misundelig j.fr. Jante. Men kors hvor ville jeg gerne gå under jorden i din kreahule...bare en vinterhis tid:) TILLYKKE Hilsen Marlene

  SvarSlet
 12. Det er så dejligt når det er færdigt :)
  Jeg har også netop fået mit eget krearum på ca 40 kvm og det er jo bare en stor stor luksus kun, at skulle tænke kreativt og ikke praktisk, fordi man har fyldt spisbordet, sofabordet, køkkenbordet og andre ledige overflader op med krea ting og de andre i familien ikke kan være der :)

  SvarSlet
 13. Hvor er det altså blevet flot Mette! Fedt med gulvet, det er gået hurtigt altså. Jeg glæder mig til at se det live på et tidspunkt.

  SvarSlet
 14. Hvor dejligt for dig! Der er ikke noget bedre end sit eget krearum. Nyd det og stort tillykke med det.

  SvarSlet
 15. Heldige deg - et rom med god plass :) Jeg er misunnelig :)

  SvarSlet
 16. Et super lækkert rum med plads til en masse kreative udfoldelser! Og skønt at man kan rode som det passer én uden at det generer resten af familien :)

  SvarSlet
 17. Lækkert! Heldige dig! :-)

  SvarSlet
 18. Hvor ser det bare godt ud, Mette! Og jeg tager hatten af for dig og din familie - at I er så sindssygt energiske - I har nået længere i jeres hus på 14 dage end vi har i de to måneder, vi har boet her! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 19. Rigtig fedt rum! Ville ønske, jeg havde sådan et rum.

  Tillykke!

  SvarSlet
 20. Luksus! Tillykke med det. Det bliver rart. :-)

  SvarSlet
 21. Det ser lækkert ud! Det er så dejligt med sit eget rum, hvor man bare kan lukke døren for akt rodet! Mit rum er dog "kun" 15-16 kvm. Og ender altid i et forfærdeligt rod meget hurtigt efter at der er blever ryddet op!

  SvarSlet
 22. Du er så skide heldige Mette - ville ønske det var mig - drømmer om at lave loftet om til et stort åbent arbejdsrum / wal-in-closet, men det forbliver vist i drømmene i mange år endnu. Jeg selv har en styrende skræk for edderkopper, så dit kælderrum ville jeg ikke kunne slappe af i - ikke desto mindre, kan jeg godt se, at det er et møg hamrende lækkert rum, du har fået. TILLYKKE med det og hvor blvier det da bare skønt at komme i gang. Tror du nogen sinde familien ser dig i stuerne? Hi hi :-)

  SvarSlet
 23. Temmelig misundelig, jeg skal jo dele:-(. Glæder mig til at se det:-)

  SvarSlet
 24. Meget misundelig her.. :p

  Stort tillykke med det! Det ser rigtig godt ud og det ser ud til at der skal tilbringes mange gode timer dér! :)

  SvarSlet
 25. Stort til lykke med rum og hus. Gosh hvor har I arbejdet hårdt! Glæder mig meget til at se det og besøge jer :-) Kh

  SvarSlet
 26. UH hvor lækkert! Rigtig god ide med sættekassen og maskingtape!

  SvarSlet
 27. Kære mette, jeg håber du kan lokke resten af familien med i kælderen når du skal være kreativ. Mit krarup bliver mest brugt til lager, for når jeg sidder der bliver der altid kaldt på mig fra den anden ende af huset... så jeg sidder oftest i stuen. Men jeg er sikker på at du får sat dit præg på rummet, måske med lidt af tingene fra dit kontor på job:-) tillykke m indflytningen:-)

  SvarSlet
 28. Kære Mette : )
  Ja, hatten af for jer,-I har virkelig fået gjort sindsygt meget i jeres nye hus!!

  Ai, ai for et dejligt og stort krearum du har fået dig, og så passer det jo bare SÅ perfekt med den årstid vi er inde i, at have en hule, helt for dig selv!! uhhhhhh, Mette.. ;-) ...og igen: FEDT gulv!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 29. IHF hvor ser det også hyggeligt, det er også mit store ønske at få et kreatin, bor i poser og bokse under dobbeltsengen, men den dag jeg står med mit eget, vil jeg også tro at jeg er i drømmeland

  SvarSlet
 30. Bare det var mig,som kreativ kan man jo aldrig få for meget plads,og så alt det fine stof du har.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...