mandag den 12. november 2012

Vores nye men møggamle køkken!

Måske har de nysgerrige ventet på at se, hvad der gemte sig bag spisebordet? Helt bevidst har jeg ikke vist billeder af køkkenet endnu - måske fordi jeg overvejede at vente, til vi var igang med at ordne det. Men det kommer nok til at tage et års tid, før vi tager fat på det, og derfor er der intet gjort i køkkenet.

Eller det passer jo ikke. For væggen er væltet, så køkkenet nu er en del af stuen, gulvet er ordnet, loftet er malet og det store vindue er malet hvidt. Så lidt er der sket - bare ikke med selve køkkenet og væggene.

Jeg har fundet et par før-billeder fra salgsannoncen. Væggen til venstre på det første billede er den, der er væltet. Og som I kan se på billedet, har vi byttet rundt på stue og spisestue i forhold til de tidligere ejere. Og I har endnu ikke set stuen - men det skal nok komme :-) Der mangler bare liiiiige lidt endnu.14 kommentarer:

 1. *ha ha* Mette det er nøjagtig det samme køkken som stod i vores hus da vi overtog det :) Efter min fars mening noget rigtig godt kram som ikke et til at slide op!! Meeeen jeg forstår godt at I med tiden vil have det udskiftet. Tror nu heller ikke at det er en dårlig idé lige at bo i huset og finde ud af hvad Jeres krav er til et nyt køkken.
  Skønt at du lader os kigge med
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå I gerne vil have noget andet, men tror også det er en rigtig god idé lige at bo huset til først. Måske det var det værd at få malet lågerne hvide? Virker måske fjollet hvis tanken er at det skal rives ud, men et år er lang tid, syntes jeg. Tror heller ikke det er sååå dyrt at få dem sprøjtelakeret hos en autolakerer?!

  SvarSlet
 3. Åh ja, det køkken kender jeg også!
  Vi flåede det ud, og satte et hvidt IKEA køkken ind i stedet.
  Vi var nødt til at gøre det med det samme pga andre ændringer i huset. Men helt ærligt, så ville jeg også hellere have prøvet at bo i huset først og få en fornemmelse af behovene før man går i gang med den udskiftning!

  SvarSlet
 4. He he, sådan et køkken havde jeg også i min gamle lejlighed! Og ja det er robust!...det krævede nogle mulker at splitte det ad;-)

  SvarSlet
 5. Altså vi bor også i et hus med et enormt gammelt køkken...mormor style! Og et badeværelse som er brunt fra guld til loft...fliser, gulv, loft, kar, bordplade - you name it!! Men det virker jo...og man kan vænne sig til meget. Trodsalt er det jo vores eget hus. Og så kreditforeningens. Men en skønne dag får vi nok råd til at lave det om så det bliver liiige som vi vil ha det:-)
  Tak for kigget:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Sådan et køkken havde vi også da vi købte hus.

  SvarSlet
 7. lækkert at I har væltet væggen. Det gør rummet mere anvendeligt, nutidigt og indbydende. Altså jeg tænkte: en rulle lækkrer maling på lågerne og I har et "nyt" køkken på en weekend.

  SvarSlet
 8. Jeg flyttede ind til et køkken magen til, brugte en weekend på at grunde og rulle lågerne med den flotteste røde oliemaling, og nød mit 'nye' køkken i 6 år, før jeg var klar til at investere i det helt rigtige, nye køkken. Kan klart anbefales :-)

  SvarSlet
 9. Nu I alligevel skal have et nyt køkken. så få det malet! Evt. tavlelak. :-)

  SvarSlet
 10. Jeg ville bruge tiden sammen med familien og leve med det, hvis det er jeres plan at få et andet på et tidspunkt. Så forfærdeligt er det bestemt heller ikke :)
  Det ser ud til at fungere, og det er i min optik det vigtigste.
  Min mand har stillet køkkener op og senere solgt dem. Jeg har set mange køkkener - tro mig, jeres er langt over middel.

  SvarSlet
 11. gammelt ja, men det er brugbart og det er jo også muligt at shine det op, hvis det skulle være:-)Og så er det jo altid godt at give sig god tid, så man finder ud af hvad man egentlig har brug for, inden man laver det om, så man ender med det helt rigtige drømmekøkken :-)

  SvarSlet
 12. Det ser ud til at morgenbollerne bliver gode ligemeget hvilket køkken de bliver bagt i:-) og hvis det brune bliver for depri her til vinter kan i jo rulle lidt farve på:-)

  SvarSlet
 13. Jeg er da bare vild med det køkken :)

  SvarSlet
 14. Vi har også fjernet en væg i køkkenet, og fået større, mere nutidigt rum. Det kan anbefales!

  Køkkenet der var der før var det originale fra 1921 - smadder fint, men udskiftningsmodent. Vi ville gerne have bygget et nyt i ca samme stil, men måtte gå efter IKEA-modellen. Der er dog flere ting jeg gerne ville have gjort anderledes, så GOD idé lige at bo i huset i noget tid først, så I kender køkkenet og jeres behov.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...