tirsdag den 5. april 2011

Vupti - Bien Maja - nu omgivet af retro!

Endnu et babysengesæt har set dagens lys :-) Og igen bliver det altså mega svært at gå af med! Nogen vil måske mene, at det var synd at klippe firkanter af det fine stof, men jeg synes nu, at de gør sig godt i denne blanding. Så fint - og dejlig forårsagtigt.

Jeg ved, at I får en del babysengetøj at se, men det er altså det, der er på programmet i øjeblikket. Og selvom det er samme produkt, så er det en hyggelig rejse hver gang, at finde de helt rigtige stoffer i den helt rigtige blanding. Og et sæt sengetøj er jo ikke bare et sæt sengetøj :-) De har alle hver deres udtryk, og jeg garanterer, at ikke to er ens. Og så er der altså noget med de her gamle stoffer - de er simpelthen så bløde!

Bien Maja? Er der nogen, der vil fortælle lidt mere? Jeg har ingen anelse om hvem det er, og hvor hun huserer?Og hvis der var nogen, der syntes, det var synd at klippe i Bien Maja - så er der nok endnu flere, der synes, at det er synd at klippe i dem her? De står for tur i morgen!

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det er blevet super flot og fint... Synes egentlig ikke det er synd, det du skaber istedet er super godt og bevare sjælen fra det oprindelige..

  SvarSlet
 2. Uh jo det er da en lille smule synd - især med de fine elefanter. Men så fint et sengesæt som du har lavet i dag, så bliver det nok også yndigt med elefanterne.
  Glæder mig til at se hvad du laver med dem!

  SvarSlet
 3. Uh ha ja Bien Maja er en tegneserie fra min ungdom som jeg så rigtig meget af. Jeg ved ikke helt om hun stammer fra Tyskland men det var i hvertfald i tyskland jeg så hende i tv ret tit og man kan købe al verdens ting med hende i tyskland. Hun kom, ligesom alle andre tegnefigurer, ud for alleverdens udfordringer og eventyr i sine tegneserier og jeg mener også jeg havde lydbånd/kassettebånd med hende da jeg var barn.

  Super fint det du har lavet med hende. ;0)

  SvarSlet
 4. Altså... Al den lækre sengetøj du får produceret!!! Savle savle savle

  SvarSlet
 5. Kommer du til syning i morgen? så har jeg massevis af Biene Maja fortællinger;) hun var min barndomshelt-og ganske rigtig fra Tyskland! mh, Stephanie

  SvarSlet
 6. Die Biene Maja og hendes venner bygger på en serie af tyske bøger fra starten af 1900-tallet. Jeg er vokset op med dem på tysk tv, så jeg kan jo slet ikke forstå, at du kan nænne at klippe i det;)

  SvarSlet
 7. Jeg kan mærke at jeg må finde ud af mere om hende Maja. Desværre var hun ikke en del af min barndom... der var set sesamstrasse....

  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...